| oana_7303 a întrebat:

Hei TPU am 14 ani sint inalta dar sunt complexata de faptul ca am sanii mici in partea de sus sunt cea mai nedezvoltata fata din clasa sunt pe clase mai mici care ii au de cate 6-7 ori mai mari decat mine. ce pot sa fac, nu ma simt bine, ce pot face? urgent dau funda.

Răspuns Câştigător
| birdie14 a răspuns:

Nu prea ai ce face.Doar incearca sa uiti, sa nu te mai complexezi degeaba.Vor creste ei.Pot spune ca sunt in aceiasi situatie cu tine.si intr-adevar sunt alte fete de a 5-a mai dezvoltate.
Asta se poate intampla pentru ca poate esti mai slabuta si te dezvolti mai greu, dar cu siguranta nu trebuie sa te ingrijorezi.

6 răspunsuri:
| anonim96_4368 a răspuns:

Pfff...stai linistita! nu esti singura.straight facesi eu sunt in aceeasi situatie.si nu-mi convinesaddar nu avem ce face, trebuie sa ne acceptam asa cum suntembig grino sa mai avem timp de crescut.chestia e ca faza cu crescutul sanilor, formele si toate astea depind si de "vechimea ciclului"[mie ciclul mi.a venit acum 10 luni si nu s.a intamplat mare lucru cu mine de atuncistraight face]. poate tu esti si mai slabuta, dar stai linistita ca timp mai avem destul! bye:*sper ca te.am mai luminat putin:*

| TeoPT a răspuns:

Nu poți face nimic.
Oricum, cu ce te încălzește să ai sânii mari? Ce faci cu ei? Mai ales la 14 ani.

Fiecare se dezvoltă diferit, vei avea și tu sâni. Lasă-ți corpul să se dezvolte natural și bagă-ți mințile în cap.
Baftă

| andrisor a răspuns:

Scumpa ...nu poti face nimic asa este natura ta darhee hee daca ii vrei mai mari cumparati sutien cu burete si vezi ce frumoase ai sa le aiwinking adica stii poate te poti dezvolta mai greu dar ii vei avea mari crede-ma eu am 13 si ii am micutihee hee

| Ariyana a răspuns:

Eu zic sa nu te ingrijorezi.Te inteleg perfect prin faptul ca ei fac o fata sa fie mai feminina, dar sunt multe actrite considerate foarte frumoase ce poarta cupa A sau chiar mai putin.De exemplu:Natalie Portman(inainte sa fie insarcinata),Keira Knightley,Cameron Diaz,Charlize Theron,Paris Hilton, Kate Bosworth, Gwyneth Paltrow si mai ales Kate Hudson.Ideea este ca fiecare este frumoasa in felul ei.Dar daca intr-adevar esti complexata de lucrul acesta, eu as zice sa iti cumperi un sutien cu multi bureti si sa mai bagi in el.Dar eu as zice ca nu trebuie sa fii complexata.happy

| McCrush a răspuns:

Fa si tu sex

| birdie14 a răspuns:

@alexuzu:Fa si tu sex
-E un raspuns penibil, avand in vedere ca sunt probleme de fete.Si in plus raspunsul tau este nefolositor, nu are nicio treaba!
Nu te baga unde nu-ti fierbe oala!