| jmk538 a întrebat:

am 14ani si 1.68 înalțime....ma simt prost pentru ca nu pot sa imi iau tocuri sau platforme, ma simt prost in preajma celorlalți pentru ca ei sunt mai scunzi decat mine...ce pot sa fac ca să nu mă mai inalț?

Răspuns Câştigător
| MihaAb199 a răspuns:

Nu ai de ce sa te simți prost..adica acum poate e o diferența jenanta, dar ca femeie, e o înălțime foarte buna. Gândește-te la fotomodelele care nu sunt admise sub 1.70 cred. femeile înalte sunt frumoase daca stiu sa profite de asta. Nu trebuie sa eviti tocuri sau ceva. Cei care conștientizează cum arata o fata frumoasa, vor aprecia. Daca tie iti place cum arați si ai incredere in tine, automat ceilalți își vor schimba atitudinea fata de tine si modul cum te privesc. Sper ca te-am ajutat.

1 răspuns:
| CosmiinTezeu a răspuns:

In primul rand evita sa porti tocuri des, fa exceptie doar la unele evenimente impotante, doi la mana asta este un atu pentru tine pentru ca multe fete doresc sa fie inalte si nu pot face nimic decat sa poarte niste tocuri big grin Deci sfatul meu este sa stai linistita si sa nu te ingrijorezi din cauza asta big grin Succes