| Alex00990 a întrebat:

Am 15 ani si provin dintr-o famile cu posibilitati destul de reduse, sunt la un liceu tehnic ( lucru pe care nu mi-l doresc), toata lumea isi bate joc de mine pentru ca sunt mai slab. Cateodata ma gandesc cum ar fi daca m-as fi nascut intr-o familie bogata,cu conditii excelente,sa pota sa fac ce vreau,sa imi urmez toate visele, sa ma respecte lumea si sa ma i-a in calcul. Pe scurt cum ar fi daca as avea putere sa fac ce vreau si cand vreau fara explicatii...
Orice sfat legat de asta e bine venit.
Multumesc!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Practic tu poti gandi, urmeaza sa fii un geniu, dar ai picat intre acei. datorita regulilor nu am voie sa le spun cum, dar iti dai tu seama din IQ extrem de mic/stupiditate cum sunt colegii tai... Trebuie doar, tu fiind la un liceu slabut, sa inveti sa tragi chiulul si daca ai Internet bun sa inveti singur sa faci ce-ti doresti. Lumea nu conteaza, nu fii pe placul lor, la un asa liceu te vor strica cu bautura si alte chestii nimic mai mult.

| dalexbun a răspuns:

Nu esti slab deloc.esti singur impotriva tuturor, traiesti, iti vezi de viata. Esti mai puternic decat gramada lor.asta trebuie sa iti intre in cap.Ei fac fata la gramada, tu faci fata singur.Cine e mai puternic?