| SmileForMe12 a întrebat:

Hei TPU am 16 ani si azi am incercat pentru prima data sa fumez dar faza e ca nu trageam in pipt.cum se trage in piept?
FUNDA PT RASPUNSUL AJUTATOR :*

Răspuns Câştigător
| roxanamariaa a răspuns:

Eu cand am fumat prima oara, aveam aceeasi problema, iar o prietena mai " experimentata " mi-a spus ca atunci cand am fumul in gura sa il trag in piept ca atunci cand te sperii de ceva si zici acel " hiii ".
Sfatul meu sincer e sa nu continui happy

4 răspunsuri:
| xFluing a răspuns:

Nu am deloc experienta cu asa ceva, dar cred ca, desi gresesc ca te ajut, trebuie sa tragi ca si cum ai respira, deoarece cand respiri, numai atunci ajunge tot ce inhalezi in plamani.

| crazypretty a răspuns:

Stiu ca nu este treaba mea dar mai bine nu mai continua cu fumatul crezi ca te face mai buna cu ceva gandeste acum bani de tigari iti dau parintii chipurile pentru mancare la scoala dar mai tarziu ai sa ajungi sa fumezi pachetul de tigari pe zi si o sa ajungi daca nu ai un salariu mare sa lasi lucruri mai importante pentru tigari dar oricum pentru raspuns la intrebarea ta stiu de la o prietena ca la inceput nu se trage in plamani pentru ca nu esti obisnuita si te ineaca fumul

| lucian1231 a răspuns:

E ca si cum ai respira numai ca tragi cu putere putin mai mare. Nu prea ma pricep si nu sunt adeptul acestei chestii dar sa stii ca mai bine e ca nu tragi in piept dar ma rog tu ai pus intrebarea noi trebuie' sa raspundem

| Dracarys77 a răspuns:

Nu am experienta dar daca tragi in piept poti sa tii fumul in tine cateva sec, daca o pipai fumul iti ramane in gura si in gat cred si trebuie sa il scoti, e ca manacatul in principiu