Nu ai de ce sa-ti faci griji.
Cine te place, te place asa cum esti.
Si fii sigura ca e mai de apreciat faptul ca nu ai avut nici un iubit, decat sa fii avut care sa nu te merite si sa suferi, sau mai multi.
Acum, desigur, poate unora o sa li se para ciudat, si o sa te faca sa crezi si tu ca e ciudat.
Eh, aia-s genul de baieti care stau cu tine doar pentru relatii sexuale, tu cand le spui ca nu ai avut nici un iubit, e ca un avertisment pentru ei ca nu o sa primeasca nimic, si de aici fie o sa te manipuleze, incercand sa te faca sa crezi si tu ca e ciudat, fie o sa renunte la tine si o sa caute alta "prada" usoara.
Unele lucruri in viata e mai bine sa nu le grabesti, si sa nu le faci doar sa fie facute.
,,Am 17 ani si nu am avut niciodata un iubit. Pana acum nu am gasit pe cineva care sa intre in inima mea si pot sa spun ca nici nu am simtit lipsa."
Faptul ca pana la vasta asta nu ai avut niciun iubit, nu este nimic ciudat. Nu zice nimeni ca trebuie sa unbli dupa relatii in adolescenta. Pana la urma fiecare face ce vrea cu viata lui. Nu lua exemplul altora care se baga intr-o relatie cu fiecare baiat pe care-l intalneste si tine doar 2-3 saptamani. Crede-ma ca... decat sa ai relatii de genul asta, mai bine nu ai deloc. Eu unul le vad ca pe o pierdere de timp -_- De asta si eu am 17 ani si nu am avut nicio relatie, pentru ca nu le vad rostul... sa incepi ceva care oricum o sa se termine. Eu relatiile de la varsta asta le vad ca pe o joaca de copii, nu ca pe ceva serios. De asta mai vreau sa astept. Cred ca acelasi lucru ar trebui sa-l faci si tu. Oricum, daca aveai relatii, crede-ma ca nu era tocmai ok. Adica erau mari sanse sa suferi dupa niste prosti, sa cazi in depresie, sa te tai, sa te apuci de fumat, baut, etc. Lucruri care te faceau sa-ti pierzi concentrarea pe lucruri mult mai importante cum ar fi scoala. . Deci stai calma ca doar nu te casatoresti acum.
Ai suficient timp
.
,, Dar de curand chiar sunt trista si vreau sa iubesc si eu pe cineva din tot sufletul"
Dupa cum am zis, din cauza asta poti sa ajungi sa suferi foarte mult. Eu iti sugerez sa ai grija de cine te indragostesti si mai ales. ascula-ti si creierul. Ar fi ok, sa-l mai asculti si pe el din cand in cand. De exemplu, daca esti intr-o relatie cu un baiat si nu prea iti convine ce face, ii explici ca te deranjeaza dar tot nu inceteaza, atunci cel mai ok ar fi sa te desparti de el, chiar daca,, nu poti", dar asa ar fi cel mai bine pentru tine. Uite. un alt dezavantaj la relatii asta ar fi, ca orice varianta ai alege, tot sugeri. Adica daca ramai cu el, suferi, daca te desparti de el, tot suferi. :/ Dar e mai ok a2-a varianta.
Asa ca ai grija ca persoana de langa tine sa te iubeasca la fel de mult pe cat o iubesti si tu, sa nu poarte o masca. Apropo, nu te baza pe clasica vorba,, relatii doar dupa 18 ani", deoarece, crede-ma, nu toti dupa 18 ani vor relatii serioase. Unii inca vor sa se mai distreze si le place viata (daca ma intelegi)...
. Oricum, pe langa iubiti ar trebui sa fiti si cei mai buni prieteni.
, sa va distrati, radeti, faceti diferite activitati impreuna, orice sa va simtit bine, chestii care si niste simpli amici le-ar face.
,, Sunt si foarte timida si mi-e greu sa intru in vorba sau sa cunosc baieti" Si eu sunt timid dar crede-ma ca o sa te indragostesti de un baiat atat de tare, incat o sa prinzi tupeu. Dragostea fata de el, o sa bata timiditatea, oricat de mare ar fi ea. Nu cred eu ca esti foarte timida cat sa nu iei in brate un baiat sau... sa dai tu mici semne ca-l placi.
Nu zic acum sa te duci sa te bagi cu baieti in seama. O sa incepi sa vorbesti cu unul asa. intamplator, amical, (cum ar fi un coleg de clasa de exemplu), iar cu timpul poate va atasati unul de altul si o sa vezi atunci ca ce am zis eu mai sus, o sa se intample.
,, Credeti ca sunt vazuta drept ciudata de către baieti pentru faptul ca nu am mai avut iubit?"
Eu unul ma bucur cand vad fete de genul asta si nu le consider deloc ciudate. Daca ii spui asta unui baiat oarecare, ar trebui sa fie prea prost incat sa te considere o ciudata. Inloc sa te considere asa, ar trebui sa te admire si sa te felicite pentru ca esti sanatoasa la cap in comparatie cu altele... si ca mergi pe vorba,, toate la timpul lor"
Apropo, fericirea nu consta doar in relatii, nu poti spune ca daca ai o relatie esti si fericita.
Apropo x2. Ai grija unde te bagi. Intr-adevar, e frumos sa ai o relatie, sa iubesti si sa fii iubita, astea ar fi partile pozitive, dar exista si parti negative. Tine cont de ele inainte sa te bagi intr-o relatie.
O zi frumoasa!
Buna! Nu, nu esti vazuta deloc ca o ciudata, dimpotriva esti vazuta ca un vin scump (daca pot spune asa).Pe cand aproape toate deja isi pierd virginitatea pe la 13-14 ani ba chiar ne mai si intreaba aici pe site daca au sanse sa ramana gravide, e clar ca oricine te-ar privi cu admiratie.Mie personal mi-ar face placere sa cunosc o fata ca tine
Păi, părerea mea dacă dorești să ai pe cineva ieși cu prietenele tale la un suc, să vă plimbați, nu poți avea pe cineva dacă nu ieși din "cocon" sună cam ciudat această descriere. Iar faptul că nu ai avut pe cineva nu înseamnă că ești o ciudată, ești mai specială și trebuie să ai grijă cui îi dedici sentimentele fiindcă e greu în prezent să găsești pe cineva de încredere. Și faptul că ești mai timidă nu e nimic neregulă cu asta, eu am 20 de ani și în continuare am această problemă să îi zic, dar aceasta se poate rezolva prin a socializa cât mai mult, doar așa scapi de timiditate