| nCansu a întrebat:

Am 18 ani si am dat pt facultatea de actorie si datorita unui examen, am intrat in cadrul unui proiect, ma rog. De aproape un an vorbesc cu un baiat care e mai mare decat mine cu 3 ani. I-am spus ca vreau sa fim doar prieteni insa el vrea ceva mai mult si mereu imi bate apropouri cum ca ar vrea sa fim impreuna. I-am explicat de n ori ca nu vreau mai mult deoarece eu il vad mai mult ca un frate ( e fratele celei mai bune prietene) Chestia e...ca de multe ori ma invita in oras si asa mai departe dar eu am o groaza de invatat si chiar ma simt prost, nu vreau sa il demoralizez, dar vreau ca el sa inteleaga ca dupa ce termin facultatea eu vreau sa ma mut din tara si nu am nevoie de o relatie fiindca sunt constienta ca la plecarea mea ambii o sa suferim. Ce sa fac? Cum i-as putea spune fara sa il ranesc ca nu vreau sa fie ceva intre noi, cu toate ca imi place sa vorbesc cu el si ...mna... please help me sad dau fundita.

1 răspuns:
| Relativ2U a răspuns:

Cauti solutia usoara tu, da nu exista. Spune i ce ai scris aici si o sa inteleaga asa cum a inteles un strain(adica eu). Normal ca nu o sa i convina dar pana la urma o sa inteleaga si plus de asta in afara ca pleci din tara, nu cred ca ai sentimente reale pentru el si nici nu o sa ai(ma refer ca iubit).E doar parerea mea, chill!