Asta este o mare prostie! Cine este atât de tolomacă să își bată joc de mâna ei? Nu o să îți apară decât bășici și mâncărimi în palmă.
Ai fi surprinsa, copii din ziua de azi asa sunt, tolomaci.
Am auzit si eu de chestia asta cu urzica, dar n-am de gand sa incerc, stiu deja cu ce fete am fost si cu ce fete vreau sa fiu, nu am nevoie de o lista pe mana (evident nu va aparea vreun nume, doar sa semneze doctorul pe mana ta, in rest, BiancaL ti-a spus ce va aparea).
Asa ii afli doar prenumele daca vrei sa stii si numele de familie trebuie sa faci acest lucru si pe cealalta mana dar trebuie sa fie o dimineata de duminica (pe la ora 6)si urzica sa aiba roua pe ea
Te au urzicat vreodata? este o durere destul de mare, inmulteste durerea aia cu 100 si ai sa vezi si stele verzi nu numai nume de baieti
Am auzit si eu dar altfel. Noaptea inainte sa te culci sa dai cu capu intr-un perete pe care ai pus un tablou, pana acesta cade dupa perete. o s aiti apara numele iubitului sau iubitei scris cu rosu pe frunte, daca o sa si cada tablou dupa perete in timp ce dai tare cu capu atunci iubirea voastra e sincera si neprihanita.
Daca vrei sa ajungi la spital cu dita mai iritatia pe picior fa-o. Ba chiar si arunca-te in urzici si o sa iti apara si pe spate numele copilului vostru.
Buna asta! Raspunsul e cam evident din comentariile anterioare deci ar fi inutil sa iti argumentez neverosimilitaea afirmatiei ulterioare. Dupa cum se vede, esti in pragul copilariei, lasa urzica, lasa baietii si ocupa-te de scoala, asta e cel mai important pentru tine acum.