Sincer,ti-ai batut joc de el iesind cu altii fara stirea lui. L-ai facut sa sufere si el a incercat sa te puna in locul lui sa vezi prin ce trece. Acum el vrea sa fie fericit nu vrea sa mai fie cu tine ca sa sufere din nou, si pe el il doare ca numai e cu tine, dar ce sa faca? Incearca sa te uite consolandu-se cu actuala. Si tu ar trebui sa faci la fel, daca il mai iubesti sa il lasi sa fie fericit. Tine minte daca iubesti pe cineva da-i drumul, daca se intoarce inseamna ca e al tau, daca nu se intoarce inseamna ca nu a fost niciodata.Succes!:*
)
Ti-ai batut joc de el si acum ai vrea sa se intoarca...
Din punctul meu de vedere prost ar fi sa se intoarca, poate asa intelegi ca daca nu pretuiesti la timp ce ai o sa regreti dupa.
Bună.
Părerea mea, după ce ai povestit asta, e că tu nu îl prea iubeşti. fără supărare. Că dacă ţineai la el, nu te întâlneai cu alţii şi nu făceai toate astea, şi sincer nu înţeleg de ce ai făcut-o şi de ce îl tratai aşa dacă nu vroiai să vă despărţiţi. Oricum, problema ta.
Eu zic că dacă el te iubeşte încă cu adevărat, se va întoarce la tine, şi faza cu tipa aia a fost clar doar ca să te facă geloasă acum. Măcar el o face după ce v-aţi despărţit. ^^. Mda, cred că mai bine ar fi să îl laşi o perioadă să vezi ce face el, şi după să discuţi clar şi deschis cu el să vedeţi ce rămâne cu voi. Şi cel mai bine ar fi să nu mai faci asta, dacă vă reîmpăcaţi şi nici acum când te-ai despărţit de el, să nu stai cu altu'.
O zi bună şi baftă!
Poate ai fost si tu prea intepata in prima faza.
El daca faca chestiile astea la razbunare, nu are decat.
Tu daca te mai milogesti mult de el o sa ajungi carpa lui ca e clar, are un mentor mai bun decat al tau!
Vezi-ti de treaba ta mai departe, mai sunt baieti si chiar altii mai usor de controlat!
Bafta!