| npx770 a întrebat:

Hei,TPU.Am cateva intrebari legate de licee.
1. Care sunt cele mai bune licee economice din Bucuresti?
2. Dintre Madgearu si Kretzulescu care e mai bun?
3. Xenopol cum vi se pare?
4. As vrea sa stiu mai multe despre profilul economic : ce ore voi avea,ce program(daca stiti si programul la liceele economice din Bucuresti,m-ar ajuta sa-l stiu),din ce dau bacul, etc.
5. Am inteles ca daca fac un liceu economic,dupa ma pot duce la ASE sau ma pot duce la drept,iar daca ma duc la filologie,pot sa ma orientez tot spre drept sau spre ASE(dar imi va fi mai greu pentru ca nu stiu termenii care se folosesc).Ideea importanta e ca nu conteaza daca merg pe economic sau pe filologie, dupa ma pot indrepta spre oricare din cele doua facultati mentionate. Vreau sa stiu unde e mai bine sa ma duc...la economic sau la filologie.Care e mai buna si mai usoara? Mentionez ca momentan nu stiu daca vreau la ASE sau la drept, asta ma gandesc dupa liceu...
5. Ce meserii pot avea daca ma duc la ASE,respectiv la drept? Ce presupun acestea(ce voi face)? Care sunt mai usoare,linistite si cu putine ore de puncte? Care sunt cele la care se castiga mai multi bani? Voi ce parere aveti? Care e cea mai buna meserie in raport ore de munca-salariu?
Eu momentan nu stiu ce vreau sa fac dupa liceu,nu am descoperit inca ce imi place, dar cam spre una din facultatile astea doua as vrea sa ma indrept...