| Laviiiiii a întrebat:

Hei TPU am chef de fundoiiiii! Vreau pareri sincere iar cele cu mai mult lux de amanunt (raspunsurile mai detaliate) vor primi cu siguranta funda iar restul vot! Deci: Ce parere aveti despre hi5`u meu? http://hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=5 65873908

Va pupacesc:* si va adolex...:X

Răspuns Câştigător
| Alexandra_5192 a răspuns:

Buna! pai ai un nume foarte frumos ayda:X pai esti draguta se vede ca iti place sa iti traiesti din plin viata esti creativa dupa parerea mea si chiar la moda mi-a placut un tricou ff mult asa si foarte frumoase pozele cu fetele de la bambi si acele vedete si pari o fata OK! :*

fundita?:*

5 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

In primul rand, imi place cum ai editat pozele. Si imi plac si pozele.
Dar si descrierea este foarte draguta.

Bafta...

| MissmysteriousS a răspuns:

Pai.esti destul de draguta, m-am uitat un pic pe hi5 tau si am vazut ca ai fost la pestera damboviceoara, un loc foarte frumos, stai pe langa dambovita?

| Lucinca a răspuns:

Tu nu ai ce facelaughing vrei ca sa te complimenteze lumea nu?laughing din asta ai zis ca dai funditarolling on the floor. ce sati zic fundalu nu-mi place nu se potrivesc culorile alea albastru si negrruphbbbbt iuu. descrierile sunt misto se vede ca ai calatorit mult si bla bla nu zic detaliat ca n-am chef. a da si despre tine. iti spun u nsingur lucru. cresti!

| Allecsandraa a răspuns:

Hm. sincer imi placehee hee imi place mult aspectu:X sj imi place sh cum ai facut descrierealove struck multlove struck sj posele sunt foarte frumoase:X sh URL'ull la felhee hee sh avu' l'ai facut misto:X iar "localitatea de origine" e foarte amuzantalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai imi place mult profilul.imi place fundalul.si poazele am, vazut ca ai si artistice esti o fata draguta...nu prea sunt detaliata...big grin