anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am de luat o decizie importanta si daca nu va suparati, as vrea sa fiu ajutata! Deci,ieri m-am despartit de prietenul meu pe motiv care are o alta prietena, si nu ca trag concluzii sau ceva de genul, sunt 100% sigura pentru ca i-am vazut impreuna si am stat de vorba cu el (bineinteles ca ne-am certat), apoi i-am zis sa se desparta de ea si a zis ca nu stie cum si ca nu o va face, dar vrea sa ramanem impreuna pentru ca pe mine ma iubeste mai mult.Normal ca am spus nu si l-am pus sa aleaga pe una din noi,ma ales pe mine dar de cealalta nu s-a despartit, imi zicea vrajeli de genul:nu o mai bag in seama poate isi da seama, dar am intrat pe fb lui si am vazut ca inca vorbesc...si culmea vorbeau chiar si de mine,i-am zis ca ne despartim,dar acum ma roaga sa fim din nou impreuna,si nu stiu ce sa fac,adica tin la el foarte mult, si nu vreau sa fiu ranita din nou, si sa pun suflet intr-o relatie degeaba.Niste sfaturi? funda :d

Răspuns Câştigător
| girlpoisson555 a răspuns:

Treaba sta asa, daca a facut-o odata, o va mai face. Caci vede ca tu treci peste.
Daca i-ai cerut sa aleaga si el te-a ales pe tine, dar totusi mai vorbeste cu ea, tu cam ce crezi ca se intampla?
Daca ii placeai atat de mult si daca te iubea, tinea la tine precum iti spune, nu isi mai cauta o alta.
Chiar tu ai spus ca iti zicea vrajeli, deci esti constienta ca de fapt sunt doar vorbe-n vant.
O sa fie un alt "el" care te va aprecia mai mult decat o face el, v-a avea ochi doar pentru tine, nu v-a mai avea nevoie de inca o prietena pe langa.
Zi ca noi si fa ca tine, e viata ta, tu stii cel mai bine ce fel de relatie aveti, dar mai ales tine cont de faptul ca a zis ca face o alegere, a facut-o dar tot s-a intors la 90 de grade continuand sa vorbeasca cu ea, de aici rezulta ca nu poate sa renunte.
Doar ca te zapaceste si pe tine, o duce si pe aia de nas, voi doua iesiti in pierdere, el deloc.
Mult noroc in a lua decizia corecta.

| RD_Andreea_1998 a răspuns (pentru girlpoisson555):

Mersi mult pentru sfat...chiar aveam nevoie :*

| girlpoisson555 a răspuns (pentru RD_Andreea_1998):

Cu cea mai mare placere.

2 răspunsuri: