Ce vrei tu costa ~ 3000 ron. Iti trebuie 1 an sa scoti banii asti vanzand chestii handmade. Cere bani parintilor desi nu cred ca ai nevoie de asa un telefon decat se te spargi in figuri
Vorbeste cu parintii! Pana strangi tu bani de un Galaxy SIII sau un LG Prada NextGen... imbatranesti cu picturile si machetele din fata casei. Cel mai simplu e sa iti rogi parintii, dar totusi, la ce iti trebuie? Sa te dai mare? Galaxy SIII abia a fost lansat, nu cred ca ai vazut pretul real! Uita-te mai intai si apoi cere.
Adica nu`s ultima saracie da nah de unde 3000 lei . Poate daca strang alocatia si cer bani parintilor si ma duc la concursul de arta avangardista la scoala ( se castiga 500 dolari ) pentru locu 1. sunt cea mai buna din scoala la arta deci cred ca ar merge
Incearca, nu sti niciodata. Oricum, nu mi se pare ca e foarte util. Adica, il cumperi cand ai un business si faci mai multe cu el. Voi va cumparati telefoane super performante doar sa va dati mari. Pe bune acum. Eu am un HTC Radar, lucrez in Marketing, deci da, am nevoie de el, dar voi? Oricum iti urez multa bafta!