| NuVreauLaȘcoalaMăăGirlXD a întrebat:

Am deja un telefon dar vreau sa-mi iau un telefon pe touch inteligent gen Samsung Galaxy s3 sau LG de ultima generatie nu stiu. dar problema e ca nu prea am bani de buzunar. laughing [ nu imi permit asa ceva ] ce pot face sa fac rost de bani ( vand obiecte in fata casei facute manual laughing fac picturi sau machete din scobitori sa le vand la o galerie de arta ce pot face? Cele mai bune idei au funda! ( raspunsurile indecente nu le bag in seama.) FuNDA

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce vrei tu costa ~ 3000 ron. Iti trebuie 1 an sa scoti banii asti vanzand chestii handmade. Cere bani parintilor desi nu cred ca ai nevoie de asa un telefon decat se te spargi in figuri

| vRaz a răspuns:

Vorbeste cu parintii! Pana strangi tu bani de un Galaxy SIII sau un LG Prada NextGen... imbatranesti cu picturile si machetele din fata casei. Cel mai simplu e sa iti rogi parintii, dar totusi, la ce iti trebuie? Sa te dai mare? Galaxy SIII abia a fost lansat, nu cred ca ai vazut pretul real! Uita-te mai intai si apoi cere.

| NuVreauLaȘcoalaMăăGirlXD explică (pentru vRaz):

Adica nu`s ultima saracie da nah de unde 3000 lei laughing. Poate daca strang alocatia si cer bani parintilor si ma duc la concursul de arta avangardista la scoala ( se castiga 500 dolari ) pentru locu 1. sunt cea mai buna din scoala la arta deci cred ca ar merge laughing

| vRaz a răspuns (pentru NuVreauLaȘcoalaMăăGirlXD):

Incearca, nu sti niciodata. Oricum, nu mi se pare ca e foarte util. Adica, il cumperi cand ai un business si faci mai multe cu el. Voi va cumparati telefoane super performante doar sa va dati mari. Pe bune acum. Eu am un HTC Radar, lucrez in Marketing, deci da, am nevoie de el, dar voi? Oricum iti urez multa bafta!