| Anonim1124 a întrebat:

Am fost transferata intr-o clasa noua la alt liceu si acolo imi lace de un baiat. M-am interesat daca are iubita si nu are, i-am pus lui prietenul lui (nu prietenul cel mai bun) sa mai vorbeasca cu el despre mine. Nu cred ca lui ii place de mine si in fiecare pauza vorbesc cu el si se poarta frumos cu mine dar nu numai cu mine se poarta asa. L-am pus pe prietenul lui sa il intrebe daca ma place si a spus ca nu sad Ce trebuie sa fac sa ma placa? PS.: El nu prea a a avut iubite din cate mi-au spus prietenii lui si poate de aceea este asa..Se joaca jocuri pe telefon si pe PC.

Răspuns Câştigător
| Lena257 a răspuns:

Bună! Si eu sunt tânără și am avut multe chestii de genul ăsta, ai putea începe prin ai scrie un mesaj, ai putea începe să vorbesti cu el prin mesaje sau pe internet (dacă tot sta așa mult pe telefon) vorbiti pe subiectele care îi plac lui. Treptat începe să spui fraze care au dublu înțeles din care să iasă ca il placi, dar nu exagera și nu din prima. Spune-i ca il placi și vezi cum reacționează dar dacă nu iti place reacția îi poți spune că ai glumit... De obicei prin mesaje e mai simplu decât față în fața! Nu te grăbi să îi arăți ca iti place, încearcă să îl faci să aibă încredere în tine. Puteți începe prin a fi doar simpli prieteni apoi poți încerca diferite... Cel mai important e să ai răbdare și să nu te grăbești. Dragostea nu vine când vrem noi! Succes! Aștept să îmi zici dacă măcar puțin te-am ajutat!

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat