Deja incepi sa dai in disperare, nu crezi? Ti-am mai raspuns la aceeasi intrebare. Incepe cu lucrurile la care esti cel mai slab. Nu conteaza ce faci atata timp cat nu pierzi timpul si incerci sa faci ceva.
Stai linistit si invata! Ti-am mai spus, daca esti destept poti sa iei peste 9 in bac dar nu o sa iei vreodata nota asta daca ramai cu frica si spui ca esti praf. Lucreaza sa remediezi lucrurile, mergi la pregatire etc.
Am avut colegi extrem de prosti care au trecut bacul cu un efort minim. Nu te limita! Tinteste cat mai sus si o sa treci cu siguranta!
Da am inteles asta dar nu stiu cu ce sa incep. romana sau biologie? sa incep cu esee sau cu teorie la biologie? la amandoua sunt praf.
Eu as incepe cu romana.
La bio incepe cu lucrurile care ofera mai multe puncte.
Poti incepe cu materii care nu stii prea bine, axeaza-te timp de cateva saptamani pe o materie dupa schimba ca sa nu iti fortezi prea tare creierul invatand la toate deodata. 1 an este mult, un prieten de al meu a invatat pentru bac timp de 3 luni si a luat media 9.43 fara sa aiba ceva cunostinte de dinainte.