| Ana2013 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Baiatul de care imi place a aflat ca mie imi place el si toata gasca lui de prieteni ii spun sa se "bage pe mine" dar el nu actioneaza deloc...Tin sa anunt insa ca e foarte timid si nici nu stiu daca ma place! Ce fac in cazul asta?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii tu mai îndrăzneață și vorbește-i.

| Cristinaaa57 a răspuns:

Baga-l tu in seama, spune-i doar un ''buna''

| Rainmaker a răspuns:

Buna Ana!
Ce sa faci? Nu poti sa-l intrebi pur si simplu daca-i place sau nu-i place de tine.incearca sa simti acest lucru.Fii tu mai indrazneata daca el este prea timid.Dar vezi sa nu exagerezi caci poate il sperii.Incearca sa-l bagi mai mult in seama si convinge-te ca-si da seama de acest lucru.Fii blanda, tandra, plina de intentii bune.Sunt convins ca va fi suficient. Daca va fi sa fie, lucrurile vor merge de la sine.Bafta!

| kryOwEEd a răspuns:

Daca nu te place..pff..las'o moarta..mai nou toate astea se intampla pe facebook..saluta'l..si dupa ce convorbirea merge mai bine..intreab'al chestii din astea amoroase..Crezi ca am avea o sansa impreuna? Si..no..restul merge de la sine

| Ema22 a răspuns:

Zambesre-I dulce! Dacă te place si de dovada ca te poate avea ...Va veni la tine! :* succes!

| CornelFTW a răspuns:

Il poti intreba in particular ca nu cred ca daca stie ca il placi o sa te „ocoleasca„