| Ely21 a întrebat:

Hei TPU am nevoie de ajutor! Deci de la inceputul scolii am inceput sa ma inteleg foarte bine cu un baiat. La inceput eram prieteni buni dar apoi am devenit ceva mai mult. Ne pupam mereu la scoala iar in ultimele zile din semestru am stat numai impreuna. Pe timpul vacantei de iarna am vorbit in fiecare zi si noaptea mereu ne spuneam noapte buna. Noi nu aveam conversatii de amici ci de ceva mai mult.
Ne alintam unul cu celalat cu botic sau boticu meu si ne tachinam zilnic. Mereu in spunea "ce faci boticu meu frumos, te pup pe botuu meu preferat, pitica mea, boticu meu, frumoasa mea sau mi-e dor de tine". Dar de 3 zile nu ma mai baga in seama. Ultimele conversatii cu e eu fost ceva de genul: eu: ce faci? / el: bine pe aici tu ce faci? / eu: bine stau in pat./ el: bravoo/ eu: :*/ iar apoi nu mi-a mai zis nimic, mi-a raspuns la amandoua conversatii cu bravoo.Credeti ca s-a suparat pe mine? Aaa saptamana trecuta mi-a cerut contul de facebook iar eu i l-am dat dar l-am rugat sa nu se uite la mesaje. el m-a intrebat de ce, ce vorbesc cu alti baietii? iar eu i-am zis ca nu.
Acum 3 zile un baiat m-a bagat in seama( pe care nu il cunosc) am vorbit cam de 2 ori cu el, dar conversatii banale cu buna ce faci? sau ma mai intreba daca imi plac anumite melodii mrg chesti prostesti.
Credeti ca a vazut ca am vorbit cu alt baiat si s-a suparat? dar si el a comentat ieri la poza fostei lui prietene de anul trecut cu "urata". Ce credeti ca ar trebui sa fac? Va rog dati-mi niste sfaturi, credeti ca a inceput sa nu ma mai placa?
Mai sunt 6 zile si incepe scoala iar eu nu am mai stat atata timp fara sa vorbesc cu el de mult, chiar nu stiu ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Anamaria1007 a răspuns:

S-a suparat cand i-ai zis sa nu se uite la mesajele tale,a fost gelos si s-a simtit neimportant pentru tine probabil,cum au spus si ceilalti--ar trebui sa vorbesti cu el, deschis si sa-i spui ca nu e nimic in neregula, ca tii la el etc. Fii sincera cu el si spune-i ce gandesti, eventual spune-i ca iti pare rau... daca tine cu adevarat la tine, o sa reluati relatia poate mai bine. oricum Succes!

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el, fi sincera ca nu ai nimic de pierdut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii sincera si vorbeste cu el, poate ca ai dreptate. Probabil a vazut un mesaj si fiindca te place, a devenit putin gelos. Doar el iti poate spune de ce si-a schimbat comportamnetul fata de tine. Intreaba-l. Baftawinking!

| adydan a răspuns:

Cu siguranta a citit conversatiile tale, posibil sa fie suparat, dar parca este si putina gelozie, daca a simtit ceva pentru tine cred ca nu poate sa stearga in 3 zile totul cu buretele

| estonia a răspuns:

Pai poate vrea sa iti zica ceva si nu poate si te evita ori iti ascunde ceva ori e suparat pe tine ori ....nustiu.