| Rbc_Rebeca_1991 a întrebat:

Am nevoie de ajutor sad Deci stau intr-un grup foarte numeros mai ales baietii,toate fetele sin grupul nostru sunt slabute si arata bine, doar eu sunt cea mai plinuta adica grasa ca nu pot spune plinuta.Ma simt exclusa,chiar daca stiu ca nu e asa. Unii rad de mine altii ma accepta asa,dar problema este ca eu NU MA ACCEPT.Am incercat diete ceaiuri, creme dar degeaba.Fac sport dar timpul nu-mi prea permite.Asta in primul rand.
Ieri un baiat a inceput sa cante melodia "Cine e grasuta", m-am facut ca nu-mi pasa dar m-a durut tare.Am un par si scurt rau si nu pot face nimic cu el,pur si simplu e oribil, sprancenele la fel is pe jumate ambele.Am cosuri multe.Nu stiu ce sa mai fac.sad
Vreau o dieta care sa ma scape de 10 kg in 3 saptamani cam asa.Nu imi pasa de consecinte!

2 răspunsuri:
| neanderthalfararusine a răspuns:

Si eu am probleme cu greutatea. Si ghici ce? Am ajuns sa urasc si sa vreau raul tuturor. laughing Mi-e foarte bine asa. Sigur, mai am momente in care fac cate o depresie nervoasa, dar imi trece, cu ajutorul muzcii. Asculta si tu, eu asa am trecut peste absolut toate impasurile, a devenit o obsesie deja. Daca iti impui singura sa nu-ti mai pese si sa te inchizi intr-o lume a ta, e mult mai bine, chiar daca suna a gandire eronata. Nu stiu. tine si de taria de caracter. Apropo, si eu sunt fata. happy Si nu, nu sunt baietoasa sau alte cacaturi.

| arianaregina10 a răspuns:

Nimeni nu trebuie sa arate cu un model. Si eu am probleme cu greutatea. Nimeni nu poate sa fie perfect. Nu trebuie sa te schimbi pentru altii. Daca tu vrei sa slabesti fa-o pentru tine. Este corpul tau nu al lor. Nu trebuie sa ii iei in seama. Daca incepi sa te accepti totul o sa fie mai bina. Acuma nu spun sa continui sa cresti sau ceva, dar daca vrei sa slabesti fa-o incet nu brusc pentru ca daca o sa slabesti repede o sa te ingrasi mai repede si mai mult. Sper ca te-am ajutar.happy