Lasa rusinea,ca nu faci nimic cu ea,fi tare si spune-ti tie "Pana la urma ce o fi,o fi!" Nu este nici singurul baiat de pe pamant ca sa-ti fie jena sa-i zici ce simti,credee-ma e mai bine sa stie ce simti pentru el,astfel daca si lui ii place de tine, nu o sa mai fie nimic complicat. Primul pas e cel mai greu, dupa te obisnuiesti si nu o sa mai ai nici-o treaba! Multa baftaa, si nu uitaa VORBESTE CU EL, DE PIERDUT SIGUR NU AI NIMIC!:*
Paaaai,nu este greeu,vorbeste cu el pe mess sau pe facebook, si daca tot sunteti "prieteni", ii poti spune eventual ce simti pentru el, pana la urma nu ai nimic de pierdut . Curaj si capul sus, ca totul o sa fie bine!:*
Am vorbit cu el aproape in fiecare zi, dar nu am curajul
Iti multumesc din suflet :*! i-am spus X_x ..si e foarte rusinos, e mai greu.
Lasa rusinea,ca nu faci nimic cu ea,fi tare si spune-ti tie "Pana la urma ce o fi,o fi!" Nu este nici singurul baiat de pe pamant ca sa-ti fie jena sa-i zici ce simti,credee-ma e mai bine sa stie ce simti pentru el,astfel daca si lui ii place de tine, nu o sa mai fie nimic complicat. Primul pas e cel mai greu, dupa te obisnuiesti si nu o sa mai ai nici-o treaba! Multa baftaa, si nu uitaa VORBESTE CU EL, DE PIERDUT SIGUR NU AI NIMIC!:*
Pur si simplu in cel mai convenabil pentru tine moment saruta.
itz dau 100procente c as mearg.
Daca scriai si in roaman sigur primeai fundita ...
Pai ca sa-i dovedesti ca intr-adevar il iubesti ii ceri nr de tel daca te intreaba de ce ii spui ca vrei saii trimiti un sms dupa prin mesaje poti sa comunici de felul(-vii sa ne intalnim la ora....in parcul....cu rolele?)si astfel pe el il ajuta sa inteleaga ca tu chiar il iubesti! am patit-o si eu! scuze funda?
Dodo01_3998 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: