| Elisa97 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru in legatura cu o problema "penibila".
Ieri am dat un test la fizică (țin să menționez că profa e mătușa tatălui meu) și am fost emoționată pentru că era un test important și..mda.
La sfârșitul orelor am realizat că o să iau 6 ( o notă mică pentru mine ) și am plâns foarte mult gândindu-mă ce să fac :
Dacă merg la școală o să mă certe dar ar putea să mă asculte să îmi remediez nota
Dacă nu merg pot pierde șansa de a-mi mări nota, poate nu o să se ia de mine așa rău(ceea ce nu prea cred).
Este foarte rea și mi-e frică...
Vă rog să nu veniți cu jigniri pentru că știu și eu că e penibil dar chiar nu știu ce să fac.

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Se poate intampla sa nu fi pregătită, dar nu e o tragedie. Dacă te ceartă, asta e. Înveți din această greșeală și devi mai responsabilă pe viitor. Nu te stresa peste măsură, pentru ca nu e bine. Mai bine pregateste-te si daca te asculta, poti îndrepta nota. Înving e rau prin bine.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Invata si du-te la scoala. E mai rau daca chiulesti, o s-o enervezi si mai rau.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ti-a fost rusine cu adevarat de matusa tatalui tau, sau profa ta, atunci pune mana serios pe carte si invata, ca sa iti repari nota la fizica si sa-i demonstrezi matusii, ca ai fost doar un pic ratacita, dar ca esti un copil inteligent si de note mari.
Plansul nu mai ajuta acum, dar ambitia sa inveti foarte bine, cu siguranta ca te va ajuta!

| Elena9328 a răspuns:

Sa înveți și să te miști la școală.