| Andreea01239 a întrebat:

Am nevoie de cat mai multe sfaturibatting eyelashes!
Am aproape 16 ani, 65 kg si 1, 53 :o. Nu ma simt prea bine in pielea mea. Adica sunt frumoasa asa dar cand vad pe alte fete cu o silueta de invidiat ma simt urat straight face||. Multe persoane mi au zis ca sunt frumoasa asa cum sunt dar eu nu simt asta. As vrea sa slabesc..., poate intr un timp cat mai scurt. Multi ve ti spune acum sa ma apuc de sport dar nu prea am timp. De mancat nu mananc foarte mult...
HELP!
Fara jigniri, nimeni nu i perfect sad

1 răspuns:
| Mazzenine a răspuns:

"Fara jigniri, nimeni nu-i perfect " unii oameni, nu isi vad defectele, dar pe ale altora, le spun ca pe o poveste. Faci ce vrei, cum vrei, cand vrei. Te contrazici ". Suferi doar din atat? Pe tine te intereseaza altii din jurul tau, decat sa te intereseze de tine? Daca ai de gand sa te plangi, o poti face mult si bine, dar viata, este foarte scurta. Copilarie nu exista, viata nu exista, pentru noi, doar moartea este o latenta traire, nu cea proprie. "Multi ve ti spune acum sa ma apuc de sport dar nu prea am timp." Ai timp, foarte mult. Exista oricand timp, oricand poti invata ceva, oricand poti realiza ceva. Cine judeca oamenii, se judeca singur. Isi judeca mentalitatea. Daca tu te judeci pe tine, ca alte fete arata mult mai bine ca tine si baietii nu ar putea sa te placa, inseamna ce am zis mai sus. O vacanta placuta! big grin