Nu-i scrie pe foaie. E copilăresc.
Întreabă - l cât este ora, una alta, fi lejera. Nu e atât de grav sa abordezi pe cineva. Dacă zici ca îți zâmbește, crede-mă, nu zambesti oricui. Zambesti cuiva doar dacă te bucuri ca îl vezi, ca ești binedispus /a, ca e frumos/frumoasă, etc.
Fă pasul dacă îți place de el. E ceva normal. De când e lumea lucrurile astea se petrec. Nu o sa pari dubioasa, keep calm.
PS: Nu uita ca trebuie sa fii feminina. Gândește-te alte fete cum ar reacționa în locul tău.
Cu drag!
Mulțumesc frumos de sfaturi! Ai scris foarte drăguț ☺
Voi credeți că mă place și el? Da.
poate mă consideră dubioasă și disperata. Nu are de ce.
as putea sa îl întreb cât e ceasul. E perfect.
m-am saturat să treacă atâtea zile și eu tot sa regret că de ce nu am făcut un lucru. E perfect, este un lucru important, să îl faci.
Ce dragut
Pai, eu zic sa intri direct in vorba cu el, nu te va crede disperata, cineva trebuie sa faca primul pas.
Totul va veni de la sine, nu trebuie sa te ingrijorezi.
Pai problema e că, de obicei, un băiat intra într-o conversație cu o fata, nu invers, eu așa știam..plus că după cum am zis mai sus îmi e frica sa nu mă considere ciudată sau așa(eu nici nu îl cunosc sau nu am vorbit vreodată de aceea zic)Mersi frumos de sfat!?
Daca ti se pare ca e timid, va face greu primul pas. Asa ca ar trebui sa iei tu atitudine. Nu se va intampla nimic.
Vremurile s-au schimbat
croissant întreabă: