Fi increzatoare in tine, daca chiar il iubesi ia-l, nu lasa orice fata proasta sa se bage in relatia ta. Stiu foarte bine, genul acela de fete care se baga in relatii ca sunt ele (sa nu zic cum), din partea mea, dai cu tupeu, si fi inaintea fetei acelea cu baiatul pe care il iubesti. Daca vezi ca nu merge iar el e rau cu tine sau spune lucruri jignitoare, inseamna ce nu Merita. Tine minte, nu suferi, fi tare iar o data o sa isi dea seama ce pierde.
Bai frate n-am 20 de ani si nici el...Ca sa vrea asa ceva..Plus ca-l cunosc foarte bine asa ca nu spune prostii
Daca omului i-a placut o curva nu trebuie decat sa devi si tu una, simplu. Ma rog, deja cum te certi cu unul iti place altul, asta inseamna ca esti pe drumul bun.
Bai frate nu mai vorbi daca nu iti dai tu seama dar normal ca trecuse ceva timp ca nu imi place de un baiat de pe o zi pe alta deci imi pare rau daca asta ai inteles tu crede-ma nu-s c***a daca asta insinuiezi...
Ai incredere in tine! Nu pune la suflet daca te raneste. Mai sunt baieti in lume!
Ar trebui s-o lasi naibi pe aia ar trebui sa vb serios cu el pe acest fapt pentru ca daca tie ati place de el si lui de tn.......Fi smechera bagate mai repede sh daca o sa ajungeti la stadiu de iubire poate sa se bage sh Daniela Crudu.DA apropo cati ani ai?
Nu pot sa-ti spun cati ani am pentru ca daca iti zic o sa spui ca glumesc ca la anii astia eu ma gandesc la asa ceva. dar eu sunt mai matura..iti zic pe privat:*