| Antonyka2 a întrebat:

Am nevoie de sfatul vostru. Stiu ca unii o sa zica ca sunt niste copilarii, dar totusi, as vrea un sfat.

Impreuna cu prietenele mele cele mai bune, formam un grup.

- Eu ♥, Maria ♥ si Ana ♥.

Ne cunoastem din clasa I, si inca din prima clipa, am fost BFF. [memories laughing ♥ ]

Nu vreau sa o lungesc, foarte mult, dar :

Pana acum cateva zile, grupul nostru era unul normal, pana cand a aparut o fata, Catalina -.-"""""", care crede, ca Ana a devenit cea mai buna prietena a ei doar pentru ca a consolat-o, timp de 3 zile, pentru ca s-a certat cu una din clasa.

Catalina - nu o lasa pe Ana sa stea DELOC cu noi. Deci nu la genul, ca. mai sta cu noi 5 minute, NU FRATE! DELOC NU O LASA!

Ma enerveaza chestia asta!

Unii dintre voi o sa va intrebati, de ce nu o lasam si pe Catalina, sa stea cu noi. Ei bine, in clasele mici, ea ne-a barfit pe toate, mai ales pe noi. De ce sa o accept acum, pentru cate mi-a facut?!

Va rog dati-mi un sfat. Nu mai stiu cum sa procedez, sa... ne lase in pace! Dau funda!

P.s : Nu stiu daca o sa intelegi foarte mult din ce ati scris, dar, daca e ceva, spuneti-mi.

Răspuns Câştigător
| Badgirl117 a răspuns:

Punete de acord cu Maria si clarifica odata treaba asta spune-i ca te deranjeaza, spune-i cat inapoiata la minte este ca abordeaza o situatie ca faza cu consolatul ca fiind o oportunitate de a adauga un motiv de a se inprieteni cu cineva doar ca sa te faca pe tine sa suferi, atragei atentia asazisei prietene Ana care sta cu mainile in san si nu face nimic, gaseste motive pentru care tu si Maria nu o placeti si pentru care nu ar trebui sa se bage in viata altuia! Cu alte cuvinte trebuie sa iti faci dreptate cu orice pret insa intr-un mod diplomatic! Astfel incat sa nu o jignesti insa nici so menajezi tinand cont de faptul ca te-a facut sa suferi! Tre sa iti dai seama ce fel de om e si ce carte trebuie sa joci in potriva ei! Atata timp cand ai un motiv intemeiat si bine fixat vei reusi sa scapi din aceasta situatie! Si daca nu reusesti gandeste-te ca Ana nu a facut absolut nimic sa clarifice treaba cu despartitul relatiei de prietenie, deci s-ar putea de fapt sa se inmpace cu ideea! Si asta e o situatie de care trebuie sa scapi! Nu uita ce ti-am spus si gandeste-te bine dacxa se merita sa lupti pentru Ana sau nu

5 răspunsuri:
| AllyutSsa a răspuns:

Buna happy
Ar trebui sa ii spuneti sa va lase in pace si sa stea in banca ei, iar prietena voastra -Ana- daca vrea presupun ca poate veni la voi ca doar nu o tine legata rolling on the floor
Explicatii ca nu e cum crede ea si lasati certurile deoparte pentru ca nu are rost sa va stricati prietenia pentru niste persoane carora nu le pasa...

| Monet a răspuns:

***-i una lu' Catalina cu uimitoare tigaie Dry Cooker :3 huehuehue devil

| tarceabia a răspuns:

Ea se foloseste de ana pentru ceva sau vrea sa va desparta

| YnnaBB a răspuns:

Ai putea sa incerci sa afli ce urmareste de fapt acea fataq Catalina. Poate ea incearca doar sa va separe pe voi.din cauza geloziei ar putea sa faca asta, nu crezi? oricum iti zic din proprie experienta.si eu am crezut k nu e nevoie sa intervin si totusi fata care ne-a separat pe mine si prietena mea a reusit.cu greu dar a reusit sa ne separe.acum ma ignora total. nu vreau sa patesti si tu asta asa ca ai grija si nu-ti lasa garda jos.winking da tot ce poti!