| GabrielaS13 a întrebat:

Am nevoie de sfatul vostru. Un idiot ( ca altfel nu am cum sa ii spun) din scoala mea tot mi-a trimis mesaje. Mesajele erau de genu : "Daca nu imi dai numarul tau, postez ceva pe Facebook". Eu normal ca nu i l-am dat. Ce ar putea posta? Ma tot gandesc ca posteaza cine stie ce prostii despre mine si vad profesorii.
P.S: Scuze categoria.

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

chiar ce ar putea posta? daca tu stii ca nu are motive, stai linistita

| FemeiaPisică a răspuns:

Amenintă-l și tu că îl spui părintelui, profesorului sau chiar directorului.

| GabrielaS13 explică (pentru FemeiaPisică):

Crezi ca il intereseaza? e un idiot...asa cum am mai spus.

| dinhoo a răspuns (pentru FemeiaPisică):

laughing

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu i-ai dat motive, nu are ce posta. Daca insista ameninta-l cu politia.Baiatul a vazut prea multe filme de acest gen.

| MadRaven a răspuns:

Bună,
Dacă nu are ce posta, stai calmă. Dacă ştii că nu ai făcut nimic compromiţător, poţi să-i spui şi tu că, dacă nu te lasă în pace, anunţi poliţia că te te şantajează.
Numai bine!(:

| ElenaSA a răspuns:

Asta este santaj. Ce ar putea posta? Ai fost vreodata in situatii compromitatoare in preajma lui? Daca nu, stai linistita.

| GabrielaS13 explică (pentru ElenaSA):

Ma gandesc sa nu posteze ca e cu mine sau mai stiu eu ce... Dupa ma cred profii nu stiu cum sad

| Lynna a răspuns:

Buna. Inearca sa discuti cu el sa ii spui sa inceteze, ca te deranjeaza si pur si simplu nu vrei sa ai de a face cu el. Daca nu ai facut nimic compromitator e ok.

| Awesom a răspuns:

E obsedat de tine, sa nu-i dai numarul tau.Ca o sa te sune noaptea sa te ameninte cu nu stiu ce chestie ca sa-i acorzi o intalnire.This guy is kinda creepy.

| mooska a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el.si daca nainimerit intro situtie jenanta, chiar nai ce sa te temi.