Relatiile la distanta sunt foarte dificile si cel mai greu moment este trecerea de la o relatie la distanta la una reala. Asa ca el poate fi speriat de asta. Nu stiu cine a facut mici gelozii, dar trebuie sa stii ca ele sunt inacceptabile intr-o relatii reala si chiar o mica gelozie poate distruge respectul si increderea construite in multi ani de zile. De asemenea nu ai spus ceva foarte important: din ce vei trai tu acolo. Daca te duci sa fii intretinuta de el saptamani la randul, poate chiar 2-3 luni, nu e ok si este una din cauzele problemelor voastre, fiindca oricat te-ar iubi, bucuria ii este umbrita de povara pe care o vei reprezenta (chiar daca este milionar). Daca ai deja un loc de munca si o sa incepi sa lucrezi intr-un interval decent de la ajungerea acolo (maxim doua saptamani), atunci asta nu este o problema.
E greu de aflat ce trebuie sa faci. Sa ii scrii un mesaj serios, dar nu isteric, in care sa iti ceri iertare daca ai fost geloasa sau a declansat cumva criza. Sa il asiguri ca mergi acolo ca sa ii fii sotie si egala si nu povara. Sa ii spui ca vei fi intelegatoare, ca stii ca e un moment foarte greu cu el si vei avea rabdare un an sau chiar mai mult ca lucrurile sa se aseze.
Multumesc pentru mesaj! Intr-adevar, cand am decis sa plec acolo a fost vorba ca voi merge sa fac un curs de limba si cat de repede posibil sa ma angajez ca sa luptam amandoi pentru o viata frumoasa impreuna. Daca i-ar fi fost frica sa faca pasul asta...de ce a mai acceptat sa imi iau biletul? Intrebarea asta ma macina cel mai mult.
Andrei67y5 întreabă: