Pai nu poti face nimic atunci cand va veni momentul il vei uita dar nu poti sa-l uiti intr-o zi sau intr-o saptamana dupa ce v-ati despartit.Asta este viata pur si simplu trebuie sa suferim si chiar daca vei iesi cu prietenii, te vei distra sau te vei combina cu alti baieti intotdeauna vor fi lucruri marunte care iti vor aminti de el.De aceea lasa timpul sa hotareasca pentru ca noi suntem neputinciosi in ceea ce priveste inima.
Lasa timpul sa rezolve.Iar daca te,,combini,, prea usor, nu vei avea mai multe sanse sa mentii o relatie. ia o,, pauza si gandeste-te care au fost motivele despartirii, ca sa le eviti pe viitor.Controleaza-ti gelozia.Ea duce de cele mai multe ori la dezbinarea relatiilor, pentru ca-l impovareaza pe celalalt.
Pai mie mi s-a intamplat sa nu pot sa uit un an intreg asta depinde de fiecare si de intensitatea cu care am iubit si as vrea sa te pot ajuta pentru ca stiu ca doare dar chiar nu putem face nimic.
Si mie mi s-a intamplat... gaseste pe cineva de care sa iti placa mai mult de cat de el s'ar putea sa mearga nu stiu sigur:* succes pup:*
Alexandramaria99999757 întreabă: