| Sweeeetyy a întrebat:

Am nevoie de un mic ajutor. am o relatie de jumate de an. inainte erau toate bune si frumoase. acum cauta motive sa nu vorbeasca,sau ca n-are baterie si mai tot timpul sil inchide, in special seara! Nu as crede ca chiar mar insela, dar sunt foarte ganditoare. ce as putea face? cum as putea sal tratez astfel incat sal doara la fel cum ma doare pe mine? Sunt o fire foarte sensibila care nu poate fi indiferenta mult timp... Desi il iubesc nu stiu cum a sputea proceda sa sufere putin dupa mine!

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Spune-i ca asa nu se poate trai si cel mai bine va separati, atunci se va speria. Dar nu e om serios asta daca face asa trebuie sa inveti sa nu depinzi de el si sa stai cu unul mai bun.

5 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

De ce nu incerci sa vorbesti mai intai cu el, sa ii spui ca nu iti place sa te neglijeze, si daca tine cont de ce ii spui inseamna ca tine la tine, daca nu... mai gandeste-te ce faci cu aceasta relatie.

| Vvistula a răspuns:

Vrea sa iti dea de inteles ca nu mai vrea. 99%, altfel nu exista un motiv solid pentru un asemenea comportament

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-l putin gelos.

| GYGYLATINO a răspuns:

Iincearca si tu sa l faci un pic gelos sau cand te suna el nu ii raspunde tu sau daca e scrie si tu pe facebook esti intr-o relatie cu x sau y si atuncea o sa vezi daca reactioneaza cumva

| Maruta_Anca_1997 a răspuns:

Fii foarte draguta cu un baiat anume, atunci cand esti in preajma lui. Fa-l gelos!