| PcvXd a întrebat:

Hei TPU, am nevoie de un sfat. sad. M-am certat cu cea mai buna prietena, doar ca de la un timp ne certam tot mai mult si nu stiu ce sa mai fac.dar daca continuam asa o sa ne departam si nu vreau asta..am trecut prin multe impreuna. Problema e ca, ea e foarte indiferenta ..deci ce ar trebui sa fac?sad. va rog, fara critici happy

5 răspunsuri:
| Alinaaa17 a răspuns:

Ar trebui sa mai lasi de la tine. sa incerci sa vorbesti cu ea. sa inteleaga. De la ce va tot certati?

Răspuns utilizator avertizat
| AnabellaXD a răspuns:

Prietenul este un prizonier in inima ta.
Orice ar face ea tine la tine, nimeni nu poate uita un prieten.Cel mai bine ar fi sa uitati tot ce a fost pana acum si sa incepeti un nou inceput.
http://www.youtube.com/watch?v=7ZTgySS0-dk
Explica-i ca si tu ai gresit dar ca si ca ea a gresit:)! O prietenie care a luat sfarsit nu a existat.:).

| mariukka a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea daca vrea sati mai fie prietena

| Ironicnαme a răspuns:

Prietena ta este indiferentă pentru că îţi recunoaşte caracterul, ştie că te consumi dacă ea se comportă aşa. Cel mai bine este să o ignori şi tu, până când ea vine la tine. Dacă nu vine, înseamnă că nu-i pasă de tine şi că ar fi mai bine s-o laşi aşa. Prietenii pleacă şi se întorc. Dar nu uita că, niciodată nu vei găsi un prieten adevărat care să te susţină în toate. Trebuie să te sfătui, într-adevăr, dar prietenii sunt schimbători ca un cameleon. Baftă. happy