| Alexandraaaa23 a întrebat:

Hei TPU am nevoie si eu de un sfat!

Imi place de un baiat chiar foarte mult sad. In pauze ne batem, ma ia in brate, ma ciupeste, imi face cu ochiul, imi zambeste intr un feeel frumos [ multe colege mi a zis ca numai dupa zambet imi pot da seama ca ma place ]. Dar nu stiu ce sa fac. La balul bobocilor a dat sa ma pupe, mi a zambit puppy dog eyes, imi trimitea bezele, imi facea cu ochiul puppy dog eyes sad. El e mai "gigolo" gen si face asta cu mai multe fete :\. Sincer tin la el foarte mult straight face
Si vreau un sfattt...
P.S. sunt foarte timida si nu pot face nimic din cauza asta!

2 răspunsuri:
| Aramyx a răspuns:

Pai cauta pe net,, limbajul trupului" si ai mai multe informatii despre miscarile subtile ale oamenilor si ce inseamna.

| Andreutza098 a răspuns:

Bunawinking
Te place, evident! Poate face asta cu mai multe fete ca sa te faca geloasa, dar, in orce caz te place.Incearca si tu sa-i zimbesti finut, sa-l privesti in ochi cu gingasie- asta le provoaca slabiciune baietilor.Incearca sa gasesti subiecte comune de conversatie (de ex:intreaba-l ce jucator de footbal ii place si apoi la raspunsul lui tu zici:"Wow, ce coincidenta, exact acesta imi place si mie"). Stii tu, chestii marunte dar cu ajutorul carora incetul cu incetul ii vei cistiga inima pe deplin si se va topi dupa tine!
Bafta Alexandrawinking
Funda?