Atunci mergi pe drumul tau si fa-ti viata cum vrei tu.nu intrerupe legatura cu ea dar nici sa te preocupe foarte mult situatia asta.detaseaza-te si fa-ti viata cum vrei tu. Esti o luptatoare si o sa te descurci.
Zici ca vrei "pareri sincere"?! Poftim, una!---nu mi-as dori un copil fara "dram" de afectiune si recunostinta.
p.s. Lipsa unei capaciatii superioare de rationament analitic nu te recomanda pentru studii universitare de drept (ti-am citit intrebarile postate ---stai foarte prost la "capitolul" judecăți!)
Tu asa ai fi facut daca nu ti ai cunoaste nici macar numele tatalui, mama te ar fi parasit si toata lumea ar fi de aceeasi parere cum ca nu merita denumirea de mama cu adevarat?
Mama nu e falsă. Este doar naiba, ca si tine. Va gânditi prea mult una la alta cand stati separat si e clar ca asa vor continua să fie viețile voastre, devreme ce in prezent si in trecut a ti fost cam separate si sunteti oarecum. Ea ramane mama ta si ar trebui să o respecți pentru că te respecți pe tine. Prietenul tău este alegerea ta si o păstrezi alaturi de tine orice ar fi. Mama ta va renunța la gândurile ei despre un alt partener după ce îi va fi clar ca viata trece si tu tot alegi ce doresti, cum e si firesc. Mama ta își va face o viata instantaneu cand tu iti vei vedea de a ta. Continuă să faci ce crezi tu si nimic nu te opreste.
Incearca sa-i spui doleantele tale fara nici o temere. vorbeste cu ea concret si sigura pe tine dar fara sa o indepartezi. Arata-i ca esti bine si ca o sa te descurci. Promite-i ca o sa tii legatura cu ea mereu. Sunt mai multe chestii care poti sa le faci... totul e sa te bazezi pe tine si acum si pe viitor (in asta intra si partea financiara in caz ca te ajuta si ea cu bani)
Pe ea nu o intereseaza daca sunt eu bine sau nu...
Daca nu faceam ce voia ea imi spunea sa plec la bunica sau pe strada...
Ma intretin singura si cu ajutorul prietenului meu, matusii, mama imi trimite 100 euro pe luna rar...
Daca nu as lucra.n as avea bani. Daca din 18 ani ea a stat cu mine maxim 2 iti dai seama cat de mult se ingrijoreaza..am avut operatii, baluri, examene nu a fost la nici macar un eveniment de genul
Tu asta ai fi facut? Multumesc!
Cred ca asa as fi facut.
Atunci mergi pe drumul tau si fa-ti viata cum vrei tu.nu intrerupe legatura cu ea dar nici sa te preocupe foarte mult situatia asta.detaseaza-te si fa-ti viata cum vrei tu. Esti o luptatoare si o sa te descurci.
misauratcuviata întreabă: