| BubblesStres a întrebat:

Am o fobie : imi e frica de paienjeni! Pur si simplu atunci cand ii vad fac o criza. am impresia ca sunt pe mine, incep sa tip si pe scurt. in acel moment as prefera sa mor decat sa traiesc cu acea impresie! Acum adevarata intrebare: cum as putea sa scap de aceasta fobie? sa ma duc la psiholog sau altceva? sau pur si simplu voi ramane pentru totdeauna cu aceasta fobie?

2 răspunsuri:
| Larisa a răspuns:

Am ales sa-ti raspuns la intrebare pentru ca stiu prin ce treci, eu am fost muscata de paianjen si am av mari probleme.cum mi-am invins teama? m-am dus la bunici si aveam multi paianjeni mari in pod fiind o casa veche.am luat matura si am prins vreo 4paianjeni, i-am pus intr-un borcansi l-am inchis.am gaurit capacul si i-am lasat acolo sa se manance intre ei.si ma uitam zilnic la ei cum se mananca unul pe altul.atunci am stiut ca eu sunt mai puternica decat ei, si ca ei nu sunt decat niste biete insecte.la mine a functionat! la tine?

| Ddenise211 a răspuns:

Si eu am fobia astalaughing. numai ca eu cand ii vad am niste "frisoane" si mi-e scarba sad...cred ca ar merge cu psihologul.sincer problema mea nu e chiar asa de grava,,, incerc sa ii evitbig grin.Depinde doar de tinehappy.