Uite, intreab'o ca macar stie cat conteaza pentru tine? stie ca e o sora pe care n'ai avut-o? spuneii, ca daca are vreo problema... poate o poti ajuta, si ca tu simti ca ceva nu e in regula... explicaii sentimentele tale, si incearca sa te comporti cu ea exceptional, chiar daca ea nu o face, si crede-ma o sa se observe. fii buna cu ea si veii wedea, totul va reveni la normal Sper ca ti'am fost de ajutor, si mult Succes. :* Funda?
Ti-am dat funda...Sau ma rog, ti-am declarat raspunsul castigator Mersii
Imi pare rau ca e vorba de mai multe situatii neplacute, insa ele trebuie luate separat si nu ca o situatie generala. Astfel:
-Problema cu olimpiada- o olimpiada inseamna foarte mult, chiar daca nu treci mai departe. In primul rand e vorba de experienta. Chiar daca nu ai trecut mai departe, esti mult mai ok decat cei care au stat si au dormit acasa in dimineata respectiva, pentru ca poti spune ca ai habar ce inseamna un subiect de olimpiada si ca ai trecut prin stresul unui astfel de examen. Nu spune nimeni ca e usor sa treci mai departe la o olimpiada, caci daca ar fi. ar fi o lucrare si nu una care sa distinga elevii intre ei. Apoi, exista multi factori care pot determina reusita/nereusita unui examen/olimpiade, precum: starea ta din dimineata respectiva, sa iti pice fisa, sa fii creativa la acel moment al zilei, sa te poti concentra. Mamei o sa ii treaca, daca incearca sa gandeasca si din partea ta. Asteapta ceva mai mult decat tine pentru ca stie ca esti capabila, dar vezi tu... mai tine si de noroc!
-Problema cu prietena ta: de fapt nu stiu daca e prietena din perspectiva mea, dar cea care conteaza e perspectiva ta. O prietena oricat ar fi de suparata, obosita, ar trebui sa discute. Incearca sa lamuresti cu ea problemele astea. In legatura cu "nu stiu ce m-as face fara ea ", incearca sa nu iti pui toate bazele intr-o persoana, caci persoana respectiva s-ar putea sa te dezamageasca cand nici nu te astepti, iar atunci tu vei suferi. Niciodata nu poti sti in ce situatie te pune viata si poate ca la un moment dat viata va desparte (prin distanta de exemplu, una dintre voi se poate muta) si trebuie sa treci mai departe.
In speranta ca ti-am fost de ajutor,
Yana.
Explica`i situatia!
Spune`i si eu ca, daca ea tine la tine sa inceteze cu fitele!
Dar mai intai de toate intreab`o de ce se comporta asa!
Sper ca te-am ajutat!
Cu colega te pot ajuta dar cu mama nu... spune-i colegei ce simti si spune-i ca te va pierde dar nu cu vreun ton din ala de super cotoroanta ci calm si nu o mai baga in seama succes cu mama ca nu am sfaturi :*
E simplu. Faci sex cu maică-ta ca să o impaci, apoi ii spui prietenei tale ce ai făcut. Astfel, nu o să mai zică "ăhă", "și ce", "neah", ci veți avea o conversație intreagă in care să ii explici actul incestuos.
Sper că te-am ajutat.
Oh da...Cum sa nu, serios acum, chiar pare asta asa de amuzant incat sa dati raspunsuri de genul?
Pai nu avem cum sa te ajutam. daca iti raspunde asa prietena ta asta nu inseamna ca nu vrea sa vorbeasca cu tine. Si mama ta poate isi dorea foarte mult asta si a fost cam dezamagita...Dar totusi ar fi trebuit sa inteleaga ca este doar un concurs care nu iti afecteaza notele sau mediile si na.se mai intampla.