anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare in legătura cu facultatea pe care sa mi-o aleg. Stiu ca tine de mine mai mult aici, dar m-ar ajuta și un mic sfat. ‘)) Ideea e dintre romana-engleză, romana-franceza, romana-germana, romana-rusa, romana-spaniola, romana-italiana, romana-latina, romana-portugheza și romana-catalana..care ar fi mai buna pentru viitor? Ca translator ce se caută mai degraba? Ce limba straina? Engleză o stiu destul de bine, iar franceza stiu, însă ma gandesc sa o invat mai bine in vara, iar a treia limba pe care s-o invat, încă nu stiu..ma gandesc la rusa sau germana..pentru ca sunt mai grele, dar chiar nu stiu. Din acest motiv am nevoie de un mic sfat. Sa va aud și vouă părerea și după sa iau o decizie..nu de alta, dar nu cunosc pe nimeni care este acolo și din câte știm cu toții, nu trăim cu aerul, ci cu banii. Bineinteles, și cu iubirea, fericirea etc.dar conteaza foarte mult și partea financiară. ‘)

2 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Eu as zice sa incerci ceva exotic. Pentru rusa sunt cei din Republica Moldova care o stiu la nivel de limba materna si pentru germana iarasi sunt foarte multi care o studiaza inca din gradinita. Japoneza e grea dar gandeste-te ca e o tara bogata in plina expansiune economica si nici nu sunt multi translatori, nici in Romania, nici la nivel european.

| MariaEcaterina99Y a răspuns (pentru Eireann):

Crede-ma ca as fi vrut coreeana sau japoneza. ‘)) Chiar mi-as fi dorit aceste limbi. însă din pacate la litere doar aceste limbi străine sunt. Doar la facultatea de limbi straine(nu stiu exact cum se numeste) sunt și limbile acestea, însă acolo se intra pe admitere și abia acum m-am gândit sa dau la limbi straine și îți dai seama ca n-am timp sa invat. Am și bacul.