anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare pentru fete. Deci, am 13 ani si de 1 an port bustiera dar din toamna a inceput sa se vada cam urat prin bluze. Iarna purtam si maieu si bustiera dar acum daca e cald port numai bustiera di a revenit acea jena. Am luat ieri 2 bustiere colorate, ma gandeam ca poate nu se mai vede atat de rau, dar din pacate tot rau se vede. Am vor it cu mama sa imi ia un sutien dar zice ca sunt prea mica si ca ea la varsta mea nici bustiera nu avea. Cand am fost sa luam bustiere m-am uitat si dupa sutiene dar tot n-am gasit. Sunt din Ploiesti unde as putea gasi sutiene cu cupa mica (poate cea mai mica) si alta intrebare, de la ce varsta ati inceput sa purtati sutien?

4 răspunsuri:
| Ilisaysmeow a răspuns:

Hey! Am inceput sa port sutie de la 14 ani, dar nu il port des, deoarece ti se lasa sanii, celei mai bune prietene ale mele i s-a itamplat, a purtat sutien de la 12 si i s-au lasat sanii. Sfatul meu e sa nu porti nimic, deoarece la varsta ta ai niste sani micuti, care nu merita stricati, dar daca vrei eaparat sutien, poti gasi cupa a la lenjerie intima i magazine preucm: H&M; Takko; Bershka..etc

| Fistii a răspuns (pentru Ilisaysmeow):

Parerile sunt impartite la faza ''ti se lasa sanii'. Eu cred ca daca nu porti si iti atarna ti se lasa. Lipsa sportului cauzeaza lasarea sanilor de asemenea.

| Ankiiiiiii a răspuns:

Heii :*! Si eu am 13 ani si port sutien de la 12. Mama mea a fost de acord sa port un sutien cu o cupa mai mica pentru ca eram in aceeasi situatie '' Se vedea urat prin tricouri daca purtam bustiera ". Deci iti urez bafta multa si incearca sa o convingi pe mama ta ca un sutien ar fi mai potrivit. happy

| AdiMrr a răspuns (pentru Ankiiiiiii):

Merci mult, sper ca o sa ma inteleaga, se apropie ziua mea poate o conving sa imi ia unul...pup :*