anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare pentru voi care, sa fiu sincera, m-a macinat de ceva vreme:
Vara asta am cunoscut un tip care mi-a placut foarte mult (in tabara la munte). El era instructor, gen profesor acolo, si ne-am inteles din prima foarte bine. Eu am stat pentru doua saptamani in tabara (2 tabere consecutive), pentru ca, recunosc, vroiam sa fiu mai mult in preajma lui. Am vorbit mult despre toate subiectele posibile si imposibile, am ras impreuna si de multe ori mi-a dat cum se spune "sperante". Partea mai naspa e ca e cu 7 ani mai mare ca mine. De flirtat am filtrat amandoi, si am obsevat in rand repetat cum se uita la mine pentru mai multe secunde.S-a oferit sa doarma cu mine in camera cand am avut o "problema" care m-a impiedicat sa dorm in camera cu colegele mele. facut. Chiar si cand nu am mai avut nevoie sa stau izolata, am continuat sa dormim impreuna (in paturi unite), dar el nu a dus nimic mai departe, de frica sa nu afle profesorii seniori ceva Stiu ca ce scriu aici e ca un roman, dar vreau sa intelegeti exact povestea ca sa imi dati un raspuns cat mai bun (dau funda) In ultimele seri am dormit in jurul focului de tabara, el tinandu-ma in brate. Si au fost MULTE momente cand s-a dat la mine rau de tot, dar si momente cand eu am facut miscarea si nu a continuat (majoritatea timpului a raspuns flirtului).Mi-a facut multe complimente si mi-a spus ca ma "admira" si "place" foarte mult, in primul rand pentru ca sunt mult mai matura decat fetele de varsta mea.Ce vreau eu sa va intreb de fapt si sper ca nu v-am plictisit este:
Cum pot sa il seduc? Sa il fac sa cedeze? Sa il fac sa fie interesat? In ce fel as putea sa ma folosesc de corpul+personalitatea mea in asa fel incat sa il atrag?
Ne vom intalnii din nou in iarna, in tabara din nou, va fi mai mult ca sigur doar 1 saptamana deci am nevoie sa actionez repede.
Tin sa mentionez ca mereu spunea chestii de genul "am prieteni care sunt cu fete de varsta ta" etc Nu stiu ce sa spun, pur si simplu mi-a trezit interesul si imi place super mult de el, dar in acelasi timp vreau sa vad daca il pot face al meu Cu toate vrem asta in adancul nostru, siguranta care ne-o ofera victoria si seductia unui baiat mai mare Mersi anticipat happy

1 răspuns:
| neutrino a răspuns:

El se pare ca este interesat de corpul tau, dar sigur nu-l intereseaza personalitatea ta pe care totusi, scuza-mi parerea, nu o ai. Tu sigur nu-l seduci pe el ci ai cazut in plasa lui.