Buna,Alin! Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea si s-o intrebi daca si ea te place. poate e timida si nu isi poate exprima sentimentele, cel putin asta cred. Spune-i ca tii foarte mult la ea, ca de iubit parca e cam mult spus.Ii poti spune asa: Auzi...(cum o cheama) stii eu chiar tin la tine si as vrea sa stiu daca simti ceva pentru mine, macar sa stiu si eu. Eu asa zic. Sper ca te-am ajutat.
Cred ca e cea mai buna idee. dar apoi daca nu va mai vrea sa fie prietena cu mine? O sa ma urasc...
Nu cred ca va face asta, daca este o fata cu bun simt. Si nu tb sa gandesti asa pana la urma mai sunt fete! Nu te descuraja! >
Hehe. intre timp mi-a mai trecut. nu ma mai gandesc mereu la ea, aproape ca nici nu mai imi pasa. cred ca cel mai bine e sa ramanem doar prieteni. mersi mult pentru raspunsuri, ai fundita
Nu ai pentru ce!
Ignor-o un timp si vezi cat de tare o doare ignoranta asta, daca va fi indiferenta iti poti da seama ca ea a profit de tine si prietenii tai au avut dreptate
Ai incercat vreodata sa gandesti la rece, adica sa vezi si partea negativa a "relatiei" voastre, poate chiar profita de tine si de fapt ea are al prieten.
Pe de o parte îi arăți că-ți place, dar avînd o relație cu altcineva ce arăți? Nu se va gîndi că îți bați joc de ea?
Incearca sa o eviti, ceva timp. Si dupa, daca si ea te iubeste o sa vina la tine . O sa te bage ea in seama .
Hei buna si eu sunt fata si cred ca ar trebui sa ii arati prin fapte ca o placi.
spune-i ca o placi extrem de mult, ca e singura fata care o vezi sau ca frumusetea ei te orbeste...
I-am spus chestiile astea deja. nu m-am comportat niciodata si nu am vorbit niciodata cu nimeni la fel ca si cu ea.
1. Sunt fată.
2. Nu-s sora ta.
3. Nu-mi pasă.
Atunci nu-mi raspunde. Nu am nevoie de raspunsuri aiurea crede-ma.
Daa...am patit si eu asa cu o fata.Credeam ca nu ii pasa de mine dar in cateva luni am facut- o sa ma placa, dar s-a dus naibii munca mea pentru ca o alta fata a aparut din senin ....deci ai grija! s-ar putea sa ai noroc si ghinion in acelasi timp