| Bambyynaa007 a întrebat:

Hei TPUsad..am o mare problema..cred ca intru in depresie..viata mea merge din ce in ce mai prost.Imi place de un baiat foarte mult dar acesta nu vrea sa fim impreuna iar eu din cauza asta m-am bagat cu un baiat la care tin dar nu atat de mult si ma simt foarte vinovata.Maine am sedinta si eu astazi nu am fost la scoala pentru ca m-am simtit rau dar nu am vrut sa ii spun mamei pentru ca nu m-ar fi lasat sa stau acasa si in plus m-am si certat putin de dimineata cu ea.Imi este foarte frica sa nu afle mama ca nu am fost la scoala.Astazi m-a certat si directoarea pe motivul ca am fost decoltata desi credeti-ma nu eram.Plang din orice si nu am chef de nimic.Nu stiu ce este cu mine..nu-mi mai suport viata si cel mai tare cred ca ma suparata faza cu baiatul pe care il plac.Deci il plac de vreo doua luni si ne intelegeam foarte bine, ieseam afara toata ziua si la un timp ne-am apropiat destul de mult.El spune tuturor ca ma simpatizeaza si chestii de genu dar cand prietena mea l-a intrebat aseara daca vrea sa fie cu mine el a zis nu.Am si cateva probleme in familie.Chiar nu mai suport si imi pare foarte rau ca va pun sa cititi atat de mult dar chiar vreau un sfat si va rog nu lasa-ti comentari gen sinucide-te sau asta e naspa de tine..Multumescsad:*

Răspuns Câştigător
| KMaddieK a răspuns:

Pai cauta prin scoala ta un baiat/fata cu simtul umorului si simte-te bine, si eu eram la fel dar dintr-un alt motiv, a durat ceva sa incep din nou sa rad cam 2 luni,deci incearca sa il uiti pe acel baiat daca nu a vrut sa fie cu tine, bucura-te de viata langa cel la care ti din cate am inteles, treptat vei uita, incerca sa te inveselesti stiu cum e ai senzatia ca toti au ceva cu tine si iti vine sa faci multe,intai incearca sa te intelegi cu familia,incerca sa nu te enervezi din orice sau sa reactionezi altfel decat s-ar astepta apoi vei vedea ca poti fi fericita si in viata sentimentala,toate pleaca de la familie, doar in unele cazuri de exemplu daca esti mai atasata de prietenul tau, incerca sa te inveselesti poarta haine colorate si las-o pe directoare ea nu accepta daca vede ceva mai diferit pentru ca zice ca nu vrea sa aiba asa ceva in scoala ei, dar las-o in pace si pe ea, imbracate cum vrei decent,,, bafta, hai fi fericita happy

1 răspuns: