| Bibibii a întrebat:

Am o mare problema cu profesoara de engleza. Nu ma suporta si ma umileste la fiecare ora. La un moment fat nu am mai rezistat si nu m-am mai dus la orele ei. Ea le-a spus colegilor sa imi zica ca daca nu ma duc, nu imi incheie media( nu am nici o nota ). Si nu prea sunt buna la engleza ( ea nu preda nimic ) si vineri sigur o sa ma asculte si imi este foarte frica. Ce pot sa fac sa depasesc aceasta teama?

2 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Trebuie sa mergi altfel ramai sa-ti incheie media pe vara si nu cred ca vrei sa mergi la scoala in loc sa te distrezi cu prietenii. Stiu cat de naspa e sa ai un profesor care nu isi da interesul si se poarta urat dar nu ai ce face. Gandeste-te ca vine vara apoi si scapi de ea. Diriginta stie ce face profesoara asta la ora? Ai grija daca ii spui sa nu cumva sa se afle si sa se razbune pe tine.

| mihai69 a răspuns:

Învață singură cât, când și cum poți, apoi te duci să te asculte și să îți dea notă.
Nu ai ce să faci, eventual ai putea să înregistrezi (audio / video) când te umilește și să rogi părinții să facă o plângere la Poliție și la Inspectoratul școlar.