Cum ai zis si tu. Unii te vad intr-un fel, altii intr-un fel. Important e sa iti placa TIE cum arati
Unii spun că muzica de la radio este frumoasă și de calitate. Eu spun că este o vomă ce n-ar trebui să fie ascultată nici ca metodă de tortură. Deci, perpectiva diferă.
Probabil ăia care-ți spun că ești sexy îti fac complimente pentru că să ți-o tragă. Sau vor ceva de la tine. Și ei tot grasă te văd.
Sunt oameni carora le plac "balenele esuate" si altora "scheletele ambulante" >intotdeauna vei gasi un om sa si-o traga cu tine, indiferent cat de slaba sau grasa esti. Bafta
Iti spun asa doar ca sa te supere.Nu ai cum, fiecare are punctul lui de vdere, nu-i lua in seama pe cie care te jignesc.
Eu ma simt foarte bine in pielea mea si chiar nu ii bag in seama pe cei ce ma vorbesc de rau, dar nu pricep cum poate fii o diferenta atat de mare
Nu trebuie sa iti pese ce zic ratatii. Ignora-i ca e mai bine. Tu trebuie sa te simti frumoasa asa cum esti! Whatever, fiecare fata e frumoasa in felul ei.
Ideea este ca fiecare are viziunea lui insa unii sunt si rai si vor sa isi bata joc; nu ii lua in seama daca tu te simti bine in "pielea ta " nu conteaza ce spun altii ia in considerare doar ce iti place
Pai eu cred ca nu trebuie sa ii iei pe toti in seama ce te jignesc dar mai poate fii ceva, cei ce iti zic ca esti sexy, buna, etc poate vreau ceva de la tine nu stiu ce sa zic dar eu cred ca trebuie sa te simti bine in pielea ta. Sper ca te-am ajutat
Hei,buna alleluiaah! tu esti doar cum te consideri tu >>>> nu trebuie sa te increzi niciodata in vorbe dulci sau vorbe descurajatoare.Ar trebui sa te simti bine in pielea ta fara a mai asculta jigniri sau vorbe dulci (nici eu nu am vreun corp de vedeta si totusi sunt unii care ma fac gras altii spun contrariul ) deci cel mai bine ignora toate arogantele altora. Poate cei sau cele care te-au facut grasa erau invidiosi/invidioase, iar cei care au spus ca esti super poaate doar erau aroganti.Singura persoana in care sa ai incredere tu trebuie sa fii... Sper ca te-am ajutat
George628zz întreabă:
Adriadu întreabă: