| Nayuky a întrebat:

Hei TPU..Am o mare problema,sunt un mare fan anime, si Zero no tsukaima e animeul meuu preferat si l-am terminat, chestia e ca sunt cam deprimata..sin in timpul zilelor obisnuite, la scoala si acasa imi aminteam mereu de episoadele vazute(inca nu terminasem de vazut tot, eram cam pe la al 2-lea sezon cand am inceput sa tot ma gandesc, desi si in timpul primului sezon imi aminteam) dar nu ma gandeam ce va urma sau ce s-a intamplat..ma cuprindea asa o starer de tristete doar amintindu-mi de Zero no tsukaima. Si acum am terminat de vazut, chestia e ca in ultimul episod cand s-a intors Saito si s-a intalnit cu Louise eu am plans de fericire si nu ma puteam abtine sa nu zambesc..insa acum imi e greu sa ma mai uit la un alt anime, plus ca tot sunt trista amintindu-mi de Zero no tsukaima..mai am un pic si intru in depresie, nu ma suport..parca ma sufoc,chestia asta tine de ceva timp si in fiecare zi parca se inrautateste.ce sa fac?
Si va rog fara raspunsuri de genul,,Incearca sa te gandesti la altceva." sau,,Uita-te la alt anime sa nu te mai gandesti la Zero no tsukaima" sau,, Lasa o sa iti treaca cu timpul", nu imi trece de cateva luni. sau ceva de genul..nu merita sa intri in depresie pentru atat"
Raspunsurile astea nu o sa le i-a uin calcul pentru ca m-am gandit si eu la asta si nu sunt de acord cu ele. daca are cineva chef sa ii explic mai mult sa imi spuna si ii trimit mesaj privat cu id-ul meu
Dau fundita
Multumesc^.^

1 răspuns:
| Nayuky explică:

A si fara chesti de genul ocupa-ti timpul cu altceva"..ca am destule de facut doar ca na tot o sa ma gandesc la asta
Dau fundita
Multumesc^.^