Ai nevoie de un ajutor profesionist, poti apela la un psiholog, singura nu prea cred ca ai cum sa rezolvi problema asta.Sunt pastile naturale care te ajuta sa scapi de emotii.Ar fi bine sa vorbesti cu familia ta despre toate astea si sa inveti sa nu te enervezi doar din faptul ca o funza a cazut in fata ta.Ai ales profilul de teatru, si daca te panichezi, poti sa pui capat carierei tale inainte ca ea sa inceapa.
Poate toate aceste atacuri, au la baza un soc prin care ai trecut si nu iti dai seama cat de tare te-a afectat. Daca zici ca nu ai avut probleme sa joci/canti in fata publicului, ceva te-a facut sa iti perzi increderea in tine, si in talentul pe care il ai.Un doctor, te-ar putea ajuta cel mai bine sa iti gasesti putere sa treci peste asta si ca nervozitatea ta sa fie convertita in ceva util.
Asta e, treci mai departe, nu te ambala e ceva normal, si mie i-mi tremura genunchii cand vb in fata a la mai mult de 5 persoane, si eu am izbucnit in plans din cauza asta, uita si treci mai departe, invata sa-ti controlezi emotiile.
Nu stiu ce sa zic la faza cu masca, ceea ce cred eu e ca-ti trebuie un mod prin care sa-ti exprimi emotiile, de ex:
Poezie, compuneri, muzica, desen, pictura, conversatie adanca, dupa ce vei gasi acel mod perfect pentru tine incet incet vei observa ca nu te vei mai enerva asa de tare.
P.S.
Nu te lua dupa anime, e cea mai rea idee deoarece noi nu suntem japonezi si niciodata nu vom fi, cultura e diferita asa ca...nu o face.
Incearca ca atunci cand esti panicata/ emotionata sa te calmezi sa respiri adanc si dupa sa te concentrezi la ce faci/unde esti.
Geo2969686 întreabă: