anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica mare problema. Imi place foarte mult un baiat. Nu stiu daca el ma place pe mine, insa intr-o excursie recenta se uita non stop la mine, asculta tot ce spuneam, dar nu vorbea mai nimic cu mine. Dupa am aflat ca are prietena. Dar mie tot imi place de el. Am facut rost de id-ul lui, l-am bagat in lista, daaaar... Nu stiu ce pot face mai departe. Nu as vrea sa renunt, deci asta e ultima mea sansa. Sa il intreb eu de vorba sau sa astept sa zica el ceva? As vrea sa ne imprietenim si mai incolo poate sa ii marturisesc sentimentele mele. S-ar putea sa ma placa, insa eu nu i-am dat nici un semn ca l-as placea si poate de asta nu insista si nu ma baga in seama. Sau pur si simplu nu ma place. Oricum, va rog sa ma ajutati. Cum sa il abordez pe mess? Ce sa ii zic? Sfaturi, va rog. Cel mai bun raspuns primeste funda. Scuze pentru cat am scris.

Răspuns Câştigător
| Caty07 a răspuns:

Pentru inceput, e o situatie destul de interesanta. Iata citiva pasii pentru a verifica sentimentele lui, sau pentru al aborda ca prieten:
1)Baetii in general sunt sentimentali si rusinosi, asa ca poti sa il privesti si tu in ochi(daca ai curajul) si sa vezi daca nu isi apleaca privirea de rusine
2)Poti sa il rogi sa te ajute cu ceva-pentru a observa daca iti sare la nevoie-daca da-atunci e de nadejdie
3)Poti organiza o iesire la cinema, suc-si invita-l si pe el
majoritatea baetilor se intilnesc pentru a demonstara ca sunt in stare, insa in general unii nu simt nimic pentru fetele cu care se intilnesc.Asa ca nu iti perde sansa.Fii tare si duo pina la capatwinking

0 răspunsuri: