| meryy11 a întrebat:

am o mica povestioara si vreau o parere si o solutie.
deci eu acum 2 ani am fost la alta scoala si de cand am plecat vorbeeam cu un coleg aproape in fiecare zi si incet incetam inceput sa ma gandesc la el si sa imi dau seama ca il plac happy si chiar tin mult la el si el imi spune ca tine mult la mine si chestii dragutecum ar fi ca sunt scumpa lui etc... si a batut un apropo cumva sa fim impreuna dar eu de emotii nu am zis nimic si de atunci s-a departat de mine si nu mai suport chestia asta intelegeti? urasc chestia asta si eu m-am gandit sa ii spuna o prietena ca si cum eu nu stiu dar ar fi pra evident si poate sa isi dea seama si sa nu mai vorbeasca cu mine ceea ce ar fi si mai nasol sad deci vreau sa imi dati o parere si daca aveti vreun plan sa aflu cumva daca ma place si ce simte ..adica sa il incercc sau ceva de genul VA ROG MULT AM NEVOIE DE ASTA DAU FUNDA!

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Daca nu ai spus nimic, el a crezut ca nu te intereseaza persoana lui.
Ai sanse mici, a si trecut mult timp, el probabil ca si-a luat gandul de la tine. In locul tau, as incerca sa il invit pe afara si i-as spune sincer ce simt pentru el si ce as vrea sa se intample. Spune-i ce ne-ai spus noua aici cu emotia. Cel mai rau lucru care se poate intampla este sa te refuze.
Misca-te cat mai repede, timpul nu lucreaza in favoarea ta.

| meryy11 explică (pentru SkyPilot):

Nu..ai inteles grsit din clasa a7-am-am mutat de acolo apoi in astia 2 ani jumatate de cand m-am mutat tot vorbesc cu el tot timpul pe facebook si de vreo 3 saptamani maxim de cand am vb chestia aia s-a departat de mine deci. oricum nu pot sa il nvit afara e greu s fac chestia asta tinand cont ca stau in Bucuresti

| SkyPilot a răspuns (pentru meryy11):

In ce ai scris initial, secventa temporala nu e clara. Asa ai mai multe sanse, nu a trecuut atata timp, dar tot trebuuie sa te misti repede.
Tocmai pentru ca stai in Bucuresti ati putea iesi. Va puteti plimba printr-un mall daca e urat afara. Sau sa mergeti sa vizitati un muzeu, sunt locuri unde poti sa stai. Eu stiu ca iti este greu sa vorbesti cu el, dar daca nu o faci il pierzi.