Fata, momentan, te-a refuzat politicos. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa fiti in continuare buni prieteni, asa cum ati fost si pana acum. In viata, o prietenie poate fi mai de pret decat o relatie sentimentala trecatoare. Apoi, viitorul este imprevizibil, niciodata nu vei sti ce iti aduce ziua de maine.
Nu ești îndrăgostit ceea ce simți e un sentiment de atașare, plăcere vei simți și pentru alta...
Cred că ea ți-a răspuns potrivit stării tale sau ei de spirit
Ce faci, fii și tu mai spontan surprinde-o, încearcă să ai mai multă încredere în tine, fi empatic arată-i ceea ce simți că dacă vorbești ești fix ca un radio.
Și dacă nu sunteți împreună să nu mai spui alteia că te-ai îndrăgostit de ea că e clar că nu știi exact ce simți, vei înțelege mai încolo
Dacă vei fi mereu alături de ea, te vei gândi la ea și faci orice pentru a o face fericită nu ca să fie a ta că nu e un obiect sau animal. Nu știu câți ani ai, dar cred că ești mic și ai sentimente pe care tu le consideri dragoste, dar dragostea se dovedește prin fapte, nu doar vorbe. Când vei trece sau vei fi cu alta nu uita ce ți-am spus.
De obicei cand cineva tace, dezaproba.acum depinde ce fel de persoana e. Incearca sa o mai intrebi, dar nu insista prea mult.
Lilikiri întreabă: