Ia si tu initiativa si nu astepta sa fii doar invitata; eu asta am inteles pana acum
Pai o mai chem si eu cateodata pe afara si mergem inca in multe locuri impreuna, dar parca totusi nu mai e ca mai demult . Si cateodata cand vine afara vine cu fata aceea si chiar ma deranjeaza, pentru ca eu daca vin cu altcineva spune ca nu mai vine afara daca sunt cu altcineva si nu stiu ce...si i-am zis asta.Dar ma rog, avem foarte foarte multe amintiri.Si inainte ea incerca sa faca cumva sa ne apropiem si am incercat si eu dar daca exista intre noi si acea fata...
Nu prea ai ce sa faci, tipa aia nu are nicio vina ca prietena ta sta mai mult cu ea. Vina este a prietenei tale pentru ca nu incearca sa va trateze pe amandoua in mod egal. Iar daca ea nu vrea sa faca lucrul asta, nici dupa ce i-ai spus ca te deranjeaza, inseamna ca nu vrea si basta. Incearca sa iti mai gasesti si tu o prietena cu care sa stai, in special cand te simti data pe dinafara, eventual poate sa o aduci, daca o gasesti, in grupul vostru. Iti va fi mai usor si tie si nu te vei mai simti asa data la o parte.
Iti multumesc de sfat,cand ma simt data pe dinafara,imi mai petrec cateodata timpul cu o colega,dar tot ma simt prost, ca stiu ca tot timpul mi-l petreceam cu prietena mea, iar acum... dar o sa incerc sa trec peste si sa ramanem prietene, dar cum zici tu, cand ma simt data pe dinafara sa imi petrec timpul si cu altcineva