| StefiiLove a întrebat:

Hei Tpu...Am o mica problema.
In 27 Februarie este ziua mea si as vrea sa primesc de la parinti un telefon.Problema este ca nu stiu cum sa ii conving pentru ca, Craciunul trecut mi-au luat un Samsung Galaxy Y...Parintii mei au o situatie materiala foarte buna si eu sunt un copil exemplar:am numai zeze pe linie, petrecc mult tpim cu ei si ii ajut cat pot...Deci va rog sa imi spuneti cum sa procedez.
Adoua problema este ca m-am gandit la unIphone 5 sau unSamsug Galaxy SII...Si nu stiu care se merita pentru ca daca dau banii pe ceva vreau sa fie de calitate si sa merite fiecare banut...Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Vvistula a răspuns:

Scrie pe o foaie ce ti-ai dorii si las-o pe birou sa o vada ei, dar cel mai bine ar fi sa iti iei inima in dintii si sa le spui ca iti doresti al telefon pentru ca e ziua ta si celalalt il ai demult si... de cemai vrei plus ca daca ai sps ca in veti bine poti sa le spui ca meriti si tu de ziau ta alt telefon mai ales ca ai depus eforturi mari sa ai note bune la scoala.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pai le spui ce ai vrea sa primesti si poate vei primi

| XVCDG a răspuns:

Eu iti recomand iPhone 5 pentru ca este mai nou si are mai multe caracteristici decat un Samsung Glaxi SII, bafta FUNDA plz

| Vvistula a răspuns:

A aparut si S3 si iti recomand fiidca le-am incercat pe toate Motorola razr xt910 pentru ca are carcasa din kevlar si e foarte rezistent si are tot ce iti doresti. Care Craciun din 2012, daca e asa e cam greu fiidca o sa zica ca de abia ti-au luat unul si tu vrei altul.

| StefiiLove explică (pentru Vvistula):

Nu ...Craciunul din 2011

Imi spuneti cum sa ii conving...si era vorba de Craciunul din 2011

| Vvistula a răspuns (pentru StefiiLove):

Atunci sigur o sa iti ia un alt telefon.

Da dar faza e ca nu stiu cum sa le spun...sunt putin timida cu parintii mei

| Vvistula a răspuns (pentru StefiiLove):

Scrie pe o foaie ce ti-ai dorii si las-o pe birou sa o vada ei, dar cel mai bine ar fi sa iti iei inima in dintii si sa le spui ca iti doresti al telefon pentru ca e ziua ta si celalalt il ai demult si... de cemai vrei plus ca daca ai sps ca in veti bine poti sa le spui ca meriti si tu de ziau ta alt telefon mai ales ca ai depus eforturi mari sa ai note bune la scoala.