Scrie pe o foaie ce ti-ai dorii si las-o pe birou sa o vada ei, dar cel mai bine ar fi sa iti iei inima in dintii si sa le spui ca iti doresti al telefon pentru ca e ziua ta si celalalt il ai demult si... de cemai vrei plus ca daca ai sps ca in veti bine poti sa le spui ca meriti si tu de ziau ta alt telefon mai ales ca ai depus eforturi mari sa ai note bune la scoala.
Eu iti recomand iPhone 5 pentru ca este mai nou si are mai multe caracteristici decat un Samsung Glaxi SII, bafta FUNDA plz
A aparut si S3 si iti recomand fiidca le-am incercat pe toate Motorola razr xt910 pentru ca are carcasa din kevlar si e foarte rezistent si are tot ce iti doresti. Care Craciun din 2012, daca e asa e cam greu fiidca o sa zica ca de abia ti-au luat unul si tu vrei altul.
Nu ...Craciunul din 2011
Imi spuneti cum sa ii conving...si era vorba de Craciunul din 2011
Atunci sigur o sa iti ia un alt telefon.
Da dar faza e ca nu stiu cum sa le spun...sunt putin timida cu parintii mei
Scrie pe o foaie ce ti-ai dorii si las-o pe birou sa o vada ei, dar cel mai bine ar fi sa iti iei inima in dintii si sa le spui ca iti doresti al telefon pentru ca e ziua ta si celalalt il ai demult si... de cemai vrei plus ca daca ai sps ca in veti bine poti sa le spui ca meriti si tu de ziau ta alt telefon mai ales ca ai depus eforturi mari sa ai note bune la scoala.
SimoneGanu10 întreabă:
Saya555 întreabă: