| stefaniacristina77 a întrebat:

Hei TPU:*! Am o mica problema. Mie imi place de un tip cu care am fost.Ne-am despartit pentru ca el mi-a zis ca are probleme si nare timpp pentru o relatie chiar acum.Lucru care mi se pare aiurea:Acum ma baga in seama mai mult decat atunci cand eram cu el; imi cere poze cu mine etc. Ce inseamna asta?! va implor spuneti-mi.Va multumesc fundalove struck

Răspuns Câştigător
| 123erty1 a răspuns:

Daca ati facut vreodata sex in timpul relatiei inseamna ca acum poate inca te iubeste daca nu ati facut cred ca asta vrea sa faca.intreabal daca stie ceva despre tine(ce-ti place sa mananci, etc chestii din astea ) si iti dai seama daca te iubeste sau nu

3 răspunsuri:
| sergiu_2449 a răspuns:

Cand a zis ca nu are timp de o relatie si probleme clar numai vroia sa fie cu tine si acum probabil a deschis ochii mai bine si vrea sa fie cu tinewinking

| OnlyOne111 a răspuns:

Inseamna ca te vrea inapoi si chiar te iubeste... probabil ii pare rau ca v-ati despartit... eu sunt exact in aceeasi situatie numai ca-s baiatul in problema ta laughing eu iti urez succes

| Ploaie a răspuns:

Pai clarr acum mare mai mult timp pentru o relatie laughing baga-l in seama, poate ca nu a hoatarat ca ce a fost intre voi e sortit trecutului...