Cred ca cel mai bine ar fi sa-i povestesti dirigintei (lui), exact ce ne-ai spus si noua si sa-i ceri sfatul. Probabil va intelege cum stau lucrurile si te va ajuta s-o recuperezi. Parerea mea! Succes!
Cel mai bine ar fi sa te lasi pagubasa, pentru ca intri intr-o actiune fara sens. Vor fi multi nervi si iti vei face o groaza de stari sufletesti. Trebuie sa te impaci cu gandul ca asta e si sa-ti dai seama de ce sunt in stare anumite persoane din jurul tau.
Skoate okhii zi ca e saraka ea nu poate sa isu kumpere o esarfa fa o in toate felurile ca o sa tio dea ca si mie misa intamplat cu un hanorak l-am uitat la sk si apoi am vazut-o pe una cu el si am loato siputin la batae si mila dat :
Pune si tu pe cineva sa ii ia esarfa in gluma si sa zica ca eu da in ora viitoare. apoi sa tio dea tie pe ascuns si gata
Dai una . De fapt sfatul meu ar fi sa o bati dar poti sa ai probeleme. Vb cu diriginta / dirigintele tau si spune-i ca acea esarfa este a ta si ca ai recunoscut'o dupa etc etc. Spune-i ca probabil ti-a luat'o cand nu erai atenta si etc. Roago/ Roagal frumos sa te ajute sa o recuperezi deoarece are o valoare sentimentala mare pentru tine pentru ca de ex ai primit-o de la bunica sau de la nu stiu cine . Ar trebui sa mearga. Apoi desigur ea va nega. Daca dirigintele / diriginta nu va rezolva nimic cheama-ti parintii la scoala .
Mult noroc!
funda?
Waii.eu in mloku tau as mere cu niste prieteni baieti(eu sunt mai baietoasa si am multi prieteni baieti) si as luao la **** sau ia-o darq d par si tragei o flegma intre ochi succes:*:*::*
Nu vad alta metoda decat sa eu furi si daca te intreaba de ea ii spui cai primit-o cadou succes
Bibi,Bibi... nu stiu ce sa zic cauta-o si tu mai bine si vezi ca poate o gasesti.Nu cred ca acea "fata" ar face asa ceva. Poate e doar o coincidenta si s-ar putea sa-ti fi uitat esarfa pe undeva.
Spune`i dirigintei/dirigintelui. sau vezi si tu, cand nu e nimeni prin clasa, ia`o si bag`o in ghiozdan.
Paii...pune pe cineva sa ii ia esarfa pe ascuns sau roaga un prof sa vorbeasca cu aia