| didd a întrebat:

Am o nedumerire big grin; cum pot sa-mi fac profilul de facebook mai vizualizat, si sa obtin mai multe like-uri de la prieteni? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Biencussa a răspuns:

Hey eu zic sa fi tu insati si vei avea multe multe like-uri daca prieteni tai te plac atunci sigur vei primi like-uri :X eu mereu am fost sincere si okei :* si primesc comuri si like-uri zilnicwinking Fi tu Insati mai ales cu amici si prieteni tai sfat { nu baga oamnei pe care nu-i cunosti in lista } am experimentat si primeam mesaje zilnic numai de la prostiwinking Sper ca ti-am fost de ajutor

4 răspunsuri:
| AnaAmalia31 a răspuns:

Da-le like la niste poze, apoi roaga-i si pe ei sa-ti dea!

Răspuns utilizator avertizat
| Euletitia a răspuns:

Buna! Posteaza si tu lucrui noi mereu pe facebook, d e exemplu bancuri, stiri, tutoriale de pe youtube etc, pune poze cu anumite locuri deosebite pe care le-ai vizitata in tara sau in strainatate si cel mai important fa-ti cat mai multi prieteni pe facebook. Incepe prin a-ti cauta toate cunostintele(prieteni, colegi, profesori, vecini, rude etc) si fa-le cereri de prietenie si de asemenea accepta toate cererile care iti sunt adresate. Incepe tu prin a le da likeuri la comentarii, poze, postari etc si cu siguranta iti vor da si ei tie likeuri. Totusi, nu inteleg la ce iti ajuta chestia asta si de ce tii neaparat sa obtii atat de multe likeuri?

| Leops a răspuns:

Fa-ti mai multi prieteni sau daca nu roga pe cineva sa-ti dea likehee hee