| Alex202020 a întrebat:

Am o nelamurire... Sunt in clasa a IXa, si am o colega despre care nu stiu ce sa mai cred/ Ea are prieten, si intr-o zi la ora de sport am vorbit multe chestii... Seara am comentat si am dat like-uri unei fete (tot din liceu). A doua zi cand m-am dus la scoala ea "sare' pe mine si imi spune: " Sa nu mai ma bagi in seama, i-ai dat lu' aia comentarii ca e frumoasa". Dupa o saptamana-doua dupa intamplare am bagat-o in seama si ea mi-a zis: "Pleaca Alex, nu te mai suport" Dupa toate astea la scoala nu ma baga in seama, cand ii zic ceva ea nu zice nimic, unde ma duc eu si e si ea, pleaca. Alta chestie s-a mai intamplat. Acum o zi la ultima ora ma trezesc cu un "sarut" pe prima pagina a caietului. Urma de ruj era a ei. Stiu acest lucru pentru ca mi-au spus toti colegii si cand colegul ei de banca nu a venit la scoala, atunci a pus un coleg sa ma intrebe daca vreau sa ma mut cu ea (banca este de 4 elevi). Ce sa mai cred? Ma place sau nu?

6 răspunsuri:
| William a răspuns:

Uau, trebuie sa fie o banca foarte mare daca incapeti 4 in ea.

| Alex202020 explică (pentru William):

Sunt doua banci lipite si na.

| William a răspuns (pentru Alex202020):

Aaaa, misto.

| CVane a răspuns:

Probabil aceea fata te place si i este frica sa recunoasca, insa roaga'te de ea sa vina cu tine intr'un loc unde sa puteti vorbii liber doar voi doi, sau prin mesaje.

| Alex202020 explică (pentru CVane):

Crezi ca asta e bine sa fac? Adica are si prieten si... Cum sa ii zic? big grin

| CVane a răspuns (pentru Alex202020):

Daca are prieten,e mai nu stiu mai complicat. Insa vorbeste cu un prieten,prietena de al ei pentru a iti da eu stiu, skype, id de yahoo. Sau trage'o intr'un colt undeva si i spui.

Daca chiar are ceva cu tine sau, poate prietenul ei i spune sa iti faca asa, sau daca chiar te place.